Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a srác akiről tudom, hogy tetszem neki mindenkivel közvetlen, beszélget, stb. csak pont velem nem?
Egyáltalán nem az a félénk típus, sőt. Tényleg nagyon közvetlen és nagydumás. De nem az a kemény csávó típus, akik el vannak maguktól :D hanem az a rendes, normális, de egyébként jól néz ki nagyon.
Látom is rajta, hogy néha rám-rám pillant. De konkrétan velem nem beszél soha, ha úgy alakul, hogy egy helyen vagyunk :D Simán odajöhetne hozzám. Ráadásul nem vagyok az a típus, akitől félni lehet:D inkább csendesebb.
Amikor a közelembe is jön, nem nekem intéz kedves vagy épp jópofa szavakat, hanem a barátnőmnek. Nem, nem a barátnőm tetszik neki, neki amúgy is barátja van.
Szóval nem értem, miért. Egyébként nekem is bejön.
De akkor miért nem lép? Csak kerülget, mint macska a forró kását. :D
Igen, biztos az akart lenni :D
Hát én olyannak nézem, aki nem fél s kudarctól, és nem félti az egóját.
Próbál természetesen viselkedni körülötted de pont ezért nem jön neki össze. Ilyenkor az udvarló fitogtatja kommunikációs képességét vagy valami mást és azért nem szól hozzád mert te vagy a közönség akinek a tetszését el akarja nyerni.
Szóval kezdeményezést vár tőled hogy egy beszélgetést indíts vagy szálj be az eszmecserébe ami a többiek között zajlik így esélyt kapjon hogy beszélgetést kezdjen veled.
Igen, lehet. De ha látja, hogy én nem kezdeményezek, akkor ő miért nem? :D
Én alapból nem vagyok olyan nagyon közvetlen, könnyen barátkozó és ezt tudja rólam.
Ritkán találkozunk, miért nem él a lehetőséggel?
Mert ez így van már az ídők kezdete óta az embereknél és az állatoknál egyaránt.
A hím madár mutogassa a tollait énekel hogy elcsábítsa a nőstényt és ha a nőstény kiválasztotta a megfelelő hímet akkor kezdeményez utána meg tudjuk mi történik.
Régen is így volt csak most kezdték el mindenhol reklámozni hogy a férfinak kell kezdeményezni mert ő az erősebbik nem tagja és a rosszfiúk akiket kezdeményezőnek láttok igazából csak felvették a női válogató/kezdeményező szerepet szóval valamennyire női kártyákkal játszanak a nők ellen. (Ez nem azt jelenti hogy a rosszfiúk lányok vagy ilyesmi)
Gondolkozz csak igazából melyikőtök is dönt főképp arról hogy összejöjjetek-e vagy nem.
Persze lehet felháborodik ezen pár ember de ez az igazság.
Szerintem ez csak az állatoknál működik így :D
Az embereknél már régen is a férfiak kezdeményeztek és udvaroltak a hölgyeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!