Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok általában mi az a pont az ismerkedésnél, amikor érzitek, hogy az adott srác/lány kell nektek?
Ez lehet akár az első összenézés, vagy az első szex, netán első mélyebb beszélgetés...stb, kinél mi.
Tehát arra gondolok, hogy mikor kezditek el azt érezni, hogy sokkal hevesebben dobog a szívetek az illető iránt?
Elég ehhez a külső, vagy valamilyen belső tulajdonság indítja ezt el inkább?
Azt mondanám, hogy jó az a randi, ahol teljesen el tudok lazulni, és egyfajta buborékban érzem már magam.
21F
#2: én is ilyen vagyok! Ez a pánikbetegség. De ezt biztosan tudtad. De hogy hol szedek össze egy másik pánikbeteget, azt nem tudom :(
#3: ilyen nekem is volt. Már rendesen várom a randevúkon, hogy azzal kezdődjön a mondóka hogy "Na akkor mesélek a bélműtétemről". Ezeken rendesen ki tudok akadni, már nekem is elkezd fájni a hasam.
Mennyire hasonlóak mások problémái is.
Amikor szóba hozza az előző kapcsolatait, vagy elhangzik az EX szó, akkor már kuka. Értem, valamiről csak kell beszélni, de ne az előző partnereiről. Arról sem, hogy kikkel, hol, hogy, mikor szexelt. Kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!