Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Rajtam kívül akad olyan lány, aki fehér bőrű, kis mellű, és pont ezt szereti magában, vagy esetleg a párjának pont ez tetszik benne?
amikor összejöttem a férjemmel, akkor fehér bőrű és kismellű voltam. Akkor ezt szerette :)
Majd egy idő után elkezdtem szolizni, műkörmöm lett és szőke hajam. A fogamzásgátlótól nőtt a mellem... Akkor az tetszett neki.
Most sima barna hajam van, ismét fehér bőröm és +40kilóm. A tehesség alatt 2 méretet nőtt a melltartó kosaram mérete.
Állítólag ez is bejön neki :)
durva, két méretet? a kosara ?
tehát pl b ből D így gondolod?
és terhesség után visszament a melled? Vagy nem fogytál utána?
milyen vékony voltál terhesség előtt, és hány kiló lettél most?
húúúú nekem a fehér bőr jobban tetszik, nem adok a hülye divatra, amugy érzékeny a fehér bőr, de a szoli nagyon káros, és öregít is.
Amúgy aki a nagy melleket szereti viselje el a nagy popót meg nagy hasat is :)
aki meg vékony derekat akar pálcika virgácsokkal, annak tessen a kis mell is, legalább az nem lóg és nem fáj ha hason fekszik az ember :)
bár ha a has kitámasztja, akkor a nagy mell sem lóg, csak az a fránya gravitáció :)
de azért nekem is nőne az önbizalmam ha vele egyenes arányosságban a cicim is nőne kicsit csak :)
azt megértem ha nem jó érzés két csontváznak összezörögnie az ágyban. De a szerelem gondolom már nem testalkat vagy ideál kérdése, ez már inkább szex...
jajj még azt szerettem volna megkérdezni tőled, hogy melyik fogamzásgátlótól nőtt meg a melled?
szal melyiktől híztál?
Én is inkább a kismellű lányokat szerem, mert nekik vékonyabb a testalkatuk, és az jobban bejön ;)
De egyébként a kisugárzásoddal jobban le tudod nyűgözni a kiszemeltedet.
19F
jaja, ez nem szépséghiba
:)
sőt van akinek ez tetszik kifejezetten ezek szerint :)
Nincs se a fehér bőrrel, se kisebb mellekkel semmi baj.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!