Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb lány (18) fiatalabb srác (17), él valaki ilyen kapcsolatban? (Nem baj ha nem pont ennyi a különbség! )
Nálunk 8 hónap a különbség. Működhet ugyanúgy a kapcsolat mint másnál még akkor is, ha több évvel idősebb a lány. Ha a fiú érettebb a korához képes akkor miért ne ,működne?
17/L
Én 17vagyok a barátom 16.Nálunk egyáltalán nem észrevehető a különbség, jó néha úgy viselkedik a párom,mint egy 5éves kisfiú, de tud normális is lenni(néha) :D.Én pedig komolyabb fajta vagyok...pont az Ő ellentéte, de nagyonjól kiegészítjük egymást már 1éve :)
L/17
nyílt titok h a csajszikat nagyon is izgatják a fiatalabb srácok, csak ugye legtöbbször ezt bevallani se merik
Na nekem 3 élő példám van:
16 éves srác + 24 éves csajszi
17 éves srác + 24 éves csajszi
19 éves srác és 32 éves csajszi
Oké, ezek már ectrém példák, de szóval persze h vannak, és az a vicces, szinte mindháromban a csajszi izgul jobban a srácra ... ez van
Szia, én 23 éves vagyok, és a barátom 16, volt korosztályomból is barátaim, és idősebb is, de ebben a kapcsolatban vagyok a legboldogabb.
Ugyanúgy működik, mint egy "normális" kapcsolat, ahol a fiú az idősebb.
Beleszeretsz vkibe csak azért mert nagyobb vagy kár lenne egy csodálatos kapcsolatot eldobni.
Sok sikert mindenkinek, aki hasonló helyzetben van!
Szia!
Én 28 vagyok a párom 27. Már majd 5 éve vagyunk együtt, három hete született meg a második közös gyermekünk:).A volt házasságomból is "hoztam " egy gyereket, őt is elfogadta. Egyébként az exférjem 15 évvel volt idősebb nálam, de a jelenlegi barátom érettebb és több a felelősségtudata is. És ilyen felhőtlen boldog kapcsolatom még nem volt!!
Úgyhogy nem azon múlik a sikeres kapcsolat, hogy születési évét tekintve fiatalabb vagy idősebb, hanem agyilag és felfogásban milyen érett.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!