Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről a két "szólásról"?
"A pénz számolva, a nő verve jó."
"Minden nő k-rva."
Külön-külön véleményezzétek, köszi!
Nem, kedves 7-es, én pl nem ezt mondom, nekem jók a tapasztalataim, úgyhogy ez a vita most kimarad. A gyökereket megpróbálom elkerülni.
Sőt, én speciel pasikkal jobban is kijövök, és vissza is elmondható. :-)
Szóval te megalázónak tartasz egy közmondást, amit a nők 95%-a nem képes megérteni, de amit ti a férfiakról mondtok, az helytálló, és még viccelődni is jó vele???
Na pont az ilyen következetes és kisebbrendűségi ÚRHÖLGYEK miatt vannak téves értelmezései az ilyen közmondásoknak.
Hol van itt a következetesség, kérem szépen?
Lehet pontozni, 0%-ra törekszem!
Kösz Monti, örülök, hogy egyetértesz! :-)
8-as: ne általánosíts. A dagi palihoz akkor se tudnék hozzányúlni, ha öt Maybach-ja lenne egyszerre. :-)
Én nem óhajtok lepontozni senki, örülök ha minél többen leírjátok a véleményeteket :)
Én úgy gondolom, hogy a férfiak azért nem kapnak annyira "durva" jelzőket, a disznó szó szerintem nincs egálban a k-rva szóval. De ha nem így érzitek, akkor írjátok meg :) Én pl személy szerint nem ismerek ezen kívül más ilyen közmondást a férfiakról, viszont a nőkről annál többet hallok. Én magam nem tartozok a ribizlik közé, de mégis ha hallom ezt hogy "hiába, minden nő k-rva", azért akarva, akaratlanul bántja az önérzetem, hiába akinek nem inge ne vegye magára :)
Az első közmondásnál pedig én hallottam egy olyat hogy abban az időben a "verés" a szexet jelentette, így talán helytállóbb lenne a jelentés mindenki részéről.
Andi!
Te pedig járj humorérzék órákra!
Kérdezőnek:
Relatív, hogy mi mennyire durva...
A disznó egy állat, amit ólban tartunk érdekből, etetjük, itatjuk, hogy utána megöljük, megegyük és mindezt ünnepi keretek között tegyük.
Nem tudom, inkább lennék olyan qrva, mint amit ti félreértetek ebben a közmondásban, mintsem, hogy leöljenek, mint egy állatot.
Az is sokat mond amúgy, hogy ezt a közmondást a nők találták ki és - gondolom teljesen véletlen - hogy olyan állathoz hasonlítanak minket férfiakat, amit alapból érdekből tartunk....
Jöhetnek a mínuszok, még mindig nem értem el a 0%-ot, amire törekszek!
Még megdumáljuk, Drága! :-)
Kedves 0-ra törekvő, el se olvastam az irományodat, nem érdekel túlzottan. Nekem qrva jó humorom van, veled ellentétben, unalmas vagy. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!