Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Tetszik egy nálam 14 évvel idősebb fiú, ami elég nagy korkülönbségt jelent, viszont nagyon szeretem, vagyis szerelmes vagyok belé, de már barátnője is van. (Gyereke szerencsére még nincs.)2013. okt. 4. 17:47
1/5 anonim válasza:
"(Gyereke szerencsére még nincs.)"
Fő az OPTIMIZMUS! :'D
UI: Felejtős.
2/5 anonim válasza:
"Tetszik egy nálam 14 évvel idősebb FIÚ,.."
Tegyük fel hogy 11 éves vagy. 11+14 = 23. Egy huszonéves már nem annyira fiú szerintem. Egyébként ha van barátnője, akkor mondjuk hagyd békén.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem 11 vagyok.
2013. okt. 4. 18:09
4/5 anonim válasza:
Akkor ez fokozottan igaz. Egyébként ha ez jött le abból amit írtam, akkor gratulálok.
5/5 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy a te életed szar az enyémnek még nem kell annak lennie...
2013. okt. 13. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!