Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Félek! Most ismerkedtem meg egy lánnyal... sosem hittem volna, hogy majd pont őbelé leszek szerelmes, de megtörtént, és ez ellen nem tudok mit tenni.
A problémám az, hogy ö is azt mondja, hogy szeret, de nem tudja eldönteni, hogy mit akar... egyedül is akar lenni, meg nem is... és (szerintem ez miatt) egy nagy szakadék van kettőnk között... azt hittem az első csók után jobb lesz, de most meg itt állok, egyedül, és nem tudom eldönteni, hogy ö mit akar, és megvolt az első csók is, de semmi... ugyanolyan, mint azelőtt!
Ti mit gondoltok erről? Kérlek írjátok le a véleményeteket!
Egyedül is akar lenni, meg veled is?
Egyszerű, SZEXKAPCSOLAT RULEZ!
Mennyé fő fészbúkra és írd ki hogy magááányos vagy dikkkk.
Amúgy adj neki időt.
Èn adok neki időt, annyit, amennyit csak akar!!
Csak tudnom kéne biztosra, hogy nem csak játszik velem...
Mondjuk az ö elmondása szerint nem...
Szia! Van valami változás?
Valahogy így vagyok én most egy fiúval, vele is lennénk meg nem is. Nálam ez azt jelenti, hogy jó volna, ha lenne valaki aki szeretne, akivel együtt lehetnék, vágyom erre, de talán nem pont rá. Azt a bizonyos szakadékot én is érzem, annak ellenére, hogy jól elvagyunk, viszont még nem érzem azt, amit ilyenkor már kéne és attól félek, hogy ezzel megsebzem.
Szóval a lány valószínűleg nem téged szeret, hanem inkább az érzésbe kapaszkodik.
Igen, van változás... kidobott...
és azt mondta, hogy köztünk soha nem lehet semmi... nem tudja megmagyarázni, hogy miért, de nem lehet.
Ìgy aztán beletörődtem, de azért köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!