Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy a párom kedvesebb legyen velem?
Itt már nincs értelme trükközni. Mást kell keresni.
Amit te csinálsz ideig óráig eltart. De ebben meg az a szörnyű, hogy nem tudhatod, hogy azért kap utánad, mert nem akarja elengedni egy odaadó csajt, egy ingyen anyukát és guminőt vagy azért mert szeret.
Bár ezt is ellehet dönteni hamar: mert ha visszazuhan az eredeti állapotába minden. Akkor te már csak az éetének a kényelmi része vagy és nem több. Meg talán egy jó csajhaver, aki meg lehet trütykölni.
Annak, hogy az ember elmondja minden áldott nap hogy jajj így meg jajj úgy szeretlek nincs sok értelme, annál jobban értékét veszti. És szerintem neki már úgy jött le ez a szó mintha már nyalizás képen mondanád. Sorry de ez van.
Szenvedsz miatta, sírsz miatta. Ez inkább m,ár megszokás mintsem húdenagy szeretet felé. Túlzottan ragaszkodsz ahhoz amiről tudod jól hogy nem jó. De kell mert egyedül rosszabb. Nem jó!
Ezt abba kell hagyni. Neki se jó neked sem.
3. vagyok:
NA PONTOSAN ITT RONTOTTAD EL!!! Találkozott vele és te még ezek után vele maradtál?! Akkor el is hiszem, h így bánik veled hisz abban a tudatban van, h ha ezt elnézted neki és vele maradtál, akkor bármit képes vagy érte a szőnyeg alá söpörni... Történt köztük valami? Hát szerintem nyilvánvaló, h igen! Szerintem állíts neki, h te így nem bírod, tartsatok szünetet, ne is keressen téged úgy 1 hónapig... Nehéz lesz, de ki kell bírnod! És ha keres téged, akkor valószínű, h szeret, ha nem akkor....
Hát én úgy látom, hogy a fiúkat valamilyen más gyurmából gyúrták. Azt szeretik, ha szeretjük őket, de nekik ez természetes dolog. Nehezen viselik el, ha mindig azt hallják, hogy szeretsz? Hát tudod, nem? Egy idő után természetes dolognak veszik és nem szeretik, ha hangoztatják nekik.
Teremts néha olyan hangulatot, körülményt, amikor képtelen kikerülni , hogy kimondja azt, hogy szeret. Valamilyen alkalomból egy elcsépelt gyertyafényes vacsora, vagy egy közös kádba bújás, vagy valami, ami a fantáziádból kitelik. És akkor lehet részed a szeretetben. De hidd el, hogy a fiúk zöme nem nagyon szereti az ajnározást, meg a szeretsz? kérdéseket. Nekik ez természetes, bármennyire is vágyunk rá, hogy kimondják. Kényszerítsed rá a kialakított helyzetekkel.
Szerintem meg a szünet hülyeség. Ebben az esetben nem fog megoldást jelenteni. Annyit fog elérni vele hogy tényleg vége lesz a kapcsolatnak.
Abban meg egyet értek, hogy a szeretleket nem kell állandóan hangsúlyozni.
19 éves vagy.
Nem jó ez a kapcsolat, ahogy írták már kínlódsz csak benne.
Dehát van egy örök mondás: "Kell a jó? Nem...Kell a rossz? Kell"
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!