Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, hogy a párom kedvesebb legyen velem?

Figyelt kérdés
A napokban leszünk 3 évesek a barátommal, de ugyanakkor én mégsem vagyok felhőtlenül boldog. Néha úgy érzem, hogy nem is szeret már, csak a megszokás köti hozzám. Én viszont nagyon szeretem, minden erőmmel azon voltam, hogy kedveskedtem neki, elmondtam neki minden nap, hogy mennyire szeretem stb. De ő már majdnem hogy úgy beszél velem, mint a haverjaival... Mondtam neki,hogy néha jól esne, ha esetleg mondaná, hogy mennyire szeret stb... Erre tegnap az volt a válasza, hogy fáradt.... Teljesen szomorú vagyok, sokat sírok is emiatt is meg sokat veszekedtünk mostanság(ő hibájából kifolyólag-hazudott én meg rájöttem).... Nem tudom mit kéne tennem. Azt mondta, hogy elege van már abból, hogy folyton kérdezgetem, hogy szeretsz-e. Valami tippetek van esetleg van mit lehet ilyen helyzetben tenni?? Sokan azt tanácsolták, hogy hagyjam, teperjen csak ő, ne keressem, legyek vele kicsit "bunkóbb" ez a taktika már be is vált párszor.... ezt kéne újra csinálnom? Azt szeretném, hogy ő kezdeményezzen és törődjön velem, ne pedig én erőltessem. Érezze, hogy elveszíthet engem. (mert szerintem túlságosan is természetesnek veszi, hogy én mellette vagyok)Valami trükk esetleg?:D köszönöm a válaszokat! 19L
2013. szept. 17. 08:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ki ilyen ki olyan, lényeg, hogy ő nem való hozzád, és a pasiknak is másra - másra van igényük.
2013. szept. 17. 09:43
 12/12 kolosszus22 ***** válasza:

Én úgy látom sok jövőtök nincs együtt, de arra felhívnám a figyelmed, hogy ezt "szeretlek" dumát ne erőltesd. Szerintem más a szeretetnyelvetek is. Én pl. nem szeretem a nyálas dumákat és utálom mindig hangoztatni a "szeretlek" szót, nekem egy érintés, ölelés, tettek többet ér mint az üres szavak. Túl sok magát megjátszó emberrel volt dolgok akik üres dumákat puffogtatnak, belül meg teljesen mást gondolnak.

26F

2013. szept. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!