Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy a párom kedvesebb legyen velem?
Figyelt kérdés
A napokban leszünk 3 évesek a barátommal, de ugyanakkor én mégsem vagyok felhőtlenül boldog. Néha úgy érzem, hogy nem is szeret már, csak a megszokás köti hozzám. Én viszont nagyon szeretem, minden erőmmel azon voltam, hogy kedveskedtem neki, elmondtam neki minden nap, hogy mennyire szeretem stb. De ő már majdnem hogy úgy beszél velem, mint a haverjaival... Mondtam neki,hogy néha jól esne, ha esetleg mondaná, hogy mennyire szeret stb... Erre tegnap az volt a válasza, hogy fáradt.... Teljesen szomorú vagyok, sokat sírok is emiatt is meg sokat veszekedtünk mostanság(ő hibájából kifolyólag-hazudott én meg rájöttem).... Nem tudom mit kéne tennem. Azt mondta, hogy elege van már abból, hogy folyton kérdezgetem, hogy szeretsz-e. Valami tippetek van esetleg van mit lehet ilyen helyzetben tenni?? Sokan azt tanácsolták, hogy hagyjam, teperjen csak ő, ne keressem, legyek vele kicsit "bunkóbb" ez a taktika már be is vált párszor.... ezt kéne újra csinálnom? Azt szeretném, hogy ő kezdeményezzen és törődjön velem, ne pedig én erőltessem. Érezze, hogy elveszíthet engem. (mert szerintem túlságosan is természetesnek veszi, hogy én mellette vagyok)Valami trükk esetleg?:D köszönöm a válaszokat! 19L2013. szept. 17. 08:43
11/12 anonim válasza:
Szerintem meg ki ilyen ki olyan, lényeg, hogy ő nem való hozzád, és a pasiknak is másra - másra van igényük.
12/12 kolosszus22 válasza:
Én úgy látom sok jövőtök nincs együtt, de arra felhívnám a figyelmed, hogy ezt "szeretlek" dumát ne erőltesd. Szerintem más a szeretetnyelvetek is. Én pl. nem szeretem a nyálas dumákat és utálom mindig hangoztatni a "szeretlek" szót, nekem egy érintés, ölelés, tettek többet ér mint az üres szavak. Túl sok magát megjátszó emberrel volt dolgok akik üres dumákat puffogtatnak, belül meg teljesen mást gondolnak.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!