Nagyon szemét velem a barátnőm. Keresek új bnőt, vagy próbáljam meg h kedvesebb legyen?
én alapvetően lány létemre "nem tartok" annyi barátnőt, mert vagy túl komolytalan, vagy teljesen más nézeteink vannak, vagy túlságosan csitriként (nem akartam csúnya szót írni) viselkedik. persze senki sem lehet tökéletes, de a barátságnál számít az, hogy mennyire megértőek egymással szemben a felek, ide a tartós piszkálódás nagyon nem illik..
a Te barátnőd valószínűleg egy elkényeztetett valaki, akinek tényleg nincs más dolga mint piszkálni Téged..Nekem is volt ilyen barátnőm. leráztam 1 évre..most újból elkezdtünk beszélgetni, és picit mintha normálisabb lenne, de nem visszük túlzásba a kommunikációt.
Ilyen miatt megsértődni, amit írtál, ez a lehető legrosszabb...ugyanez volt nálam. nem szabad hagynod hogy elfajuljon, teljesen magáénak akar tudni, és itt most nem arra gondolok, hogy ferdehajlamú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!