Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remeg kezem lábam, mit kéne tennem?
22 éves lány vagyok,és nagyon félek:(
4 éve élek párkapcsolatban,és 1 éve együtt Dolgozom normálisan,a barátommal már semmi szerelmi kapcsolat nincsen köztünk se csók se semmi..még puszi sem:(
És mindig a pénz miatt veszekszik velem,ma nagy bajba keveredtem,ő számítógép szervizben programozó.
A laptopom kijelzője betört,de nem akartam hogy ők csinálják meg,mert a laptopom sok titkot rejt,hogy sokkal több pénzünk legyen elvállaltam egy fotózást,nem akt.
Amiért sokat fizettek.és azon a gépen ott vannak azok a képek:S és sok más dolog is,nem akartam hogy elvigye a laptopomat,de erőszakoskodott..tegnap este is veszekedés volt..:S mert bioszód van rajta,és nem árultam el neki..félek hogy mi lesz:( nekem végem lesz ha haza jön.(
barátaid vannak? Csak befogadnak egy kis időre, amig új helyet nem találsz. Már réges rég ott kellett volna hagynod. Az nem kapcsolat, ha semmi intimitás nincs benne. Már csak a lakótársad, aki folyamatosan piszkál. Szerintem hagyd ott amint lehet.
Ha meg cirkuszol a képek miatt (bá nemtudom egy nem akt fotózásban mi a gáz), vágd pofon, áljj a sarkadra, és közöld, hogy kettőtök miatt, hogy jobb legyen. Aztán hagyd ott a p*csába:)
ezen nem kéne gondolkodni, felnőtt nő vagy mond meg z igazat a csávódnak, mert ő most tutira azt hiszi h valami másik csávó van a dologban...
nem értem miért félsz? megver vagy mi? ha megver ott a rendőrség, kihívod őket és elviszik a p*csába, ennyi
am meg ilyen kapcsolatban semmi értelme " gyötrődni "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!