Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, egy fiú aki csak enni jönni jön át hozzám?
Pérkapcsolatban élek, 1 éve élünk együtt,már nem az igazi semmi.. Neki van valami csaj,a pénz miatt vagyunk együtt! ezt megmondtuk egymásnak,énis elkezdtem ismerkedni,sajnos:(
Van egy 27 éves fiú,aki az családjával él,a fiút már ki akarják tenni Otthonról.. se munkája se semmije..
Tudja,hogy hol lakom,és mindig át jön hozzám enni,amit a barátom és én veszek,kicsit már szarul érzem magam a srác mindig iszik,és tiszta hülye,mindent szét tör stb,a laptopomat is szét törte,most a barátom gépéről írok..:S az a baj,hogy Automatikusan jön át pedig nem hívom:S és mindig azzal jön,hogy jaj őt kiteszik otthonról,és költözzek vele össze,és én tartsam el.Szerintetek??
kamu
Viszont sajnos tényleg vannak ilyenek, nem értem őket...
A kérdésed színvonala alapján nem lehetsz több 12 évesnél, de nagyon félek tőle h lényegesen több vagy.
Mi mondjuk meg neked h hogy NE engedj be valakit a lakásodba?
Nem engeded be az ajtón. Ha betöri rendőrt hívsz.
Tényleg, általánost már kijártad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!