Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kidobott a sok hülyeségem miatt, pár napig külön voltunk ö találkozott mással csokoloztak is ahogy mondta de más nem volt, és most vissza akarna jönni hozzám. Mit tegyek?
én nagyon szeretem,ö azt mondta amikor szakított,hogy már nem szeret csak mint egy barátot,de most meg hogy rájött hogy még is nagyon szeret.fél évig voltunk együtt.
24f 20l
Nem kapta meg a másik kukit és viszket a lika a szexre.
Ha visszafogadod örökre egy talpnyaló kutya leszel, akit orrba-szájba lehet szivatni és csalni.
Tudod felmelegítve csak a káposzta a jó...
szerintem fogadd vissza, hisz mással is azért csókolózhatott mert annyira ki volt bukva. ( én is mikor még nem voltunk együtt a barátommal, nagyon-nagyon összekaptunk, és mégis hozzá ragaszkodtam de elmentem máshoz. - ugyanis ordibálva mondtuk egymásnak hogy akkor mindenki kavarjon orrba-szája akivel akar! - később mikor kibékültünk rá 3 napra ( hangsúlyoznám hogy nem voltunk még együtt!! ) ő se csinált semmit másnál, és én se annál akinél voltam, csak beszélgettünk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!