Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal másfél éve vagyunk együtt, de egyre jobban zavar az, ahogy csókol. (többi lent! ) (? )
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést!
Az exeimmel imádtam csinálni, nagyon "jó szájuk volt" ebből a szempontból. A mostani barátom viszont kész katasztrófa...
Kínos beszélgetés előtt állunk, az biztos..
De muszáj tisztázni ha komoly kapcsolatot akar az ember. Hátha tud javulni a dolog. Rólam eddig mindenki azt mondta nagyon jól csókolok, a mostani párom is meg van elégedve pedig vele nem könnyű nekem sem.
hááát igen....
vagy kezdjem igy hogy:" próbáld már meg ugy hogy.." nektek igy mi jönne le?
áhh olyan nehéz...
Meg kell beszélnetek, nincs más választás. Mondd azt neki, hogy "-Kipróbálhatnánk egy új technikát vagy megpróbálhatnánk máshogy." Így talán nem érzi, hogy eddig tök béna volt mert az tényleg rosszul esne neki. De végülis nem olyan rossz, ha rádöbben a hibájára. A hangulatát kicsit lerontja de majd ha változtat és látja, hogy neked is jobb és meg is dícséred akkor már cseppet sem fogja sajnálni, hogy szóltál hanem örülni fog. Ebből nincs más kiút, ha a nyelveddel nem sikerült irányítani (én sem tudom sajnos a Dávidot) akkor muszáj megbeszélni. Félek tőle én is, sikerül-e úgy felhozni, hogy ne tűnjön kritikának és jól reagáljon de mi megbeszéltük ha van valami gond akkor azt tisztázzuk és nem hallgatjuk el mert a szőnyeg alá söpört problémákból nagy balhé lesz később.
Nálunk az a baj, hogy mintha nem is lenne nyelve vagy nem nyújtja ki de csak kb az első 1,5 centit érezni belőle kb diónyi nagyságú és azzal is össze vissza mint a mosógép vele sem nagy élmény csókolózni sajnos. Pedig én nagyon szerettem mert az exeimmel tök szuper volt.
Vagy legyek egy lépéssel előrébb?
Megkérdezném mondjuk hogy,amugy én hogy csókolok,mert még megsem kérdeztem és érdekelne :) (tényleg nem beszéltük még soha :D )
és szerintem tuti visszakérdezne hogy és ő..?
Ez is jó módszer. Ha visszakérdez legalább nem Neked kell felhozni a témát.
Mondd azt, hogy nem rossz de lehetne javítani rajta, vagy hogy jól esne egy kis változtatás. Ennél kíméletesebben szerintem nem lehet mert akkor nem fogja megérteni, hogy az eddigi technikájával probléma volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!