Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Másfél éve vagyunk együtt a párommal, fél éve lakunk együtt. Minden tökéletesen működik, egyet kivéve: a szexet.
Hehe... Mondja még valaki, hogy a szex nem fontos egy kapcsolatban... A külső megfog, a belső megtart, a szex, hozzá láncol. De ha nincs az a lánc akkor hiába a belső, nincs mi ott tartsa. Nem szeretnéd elveszíteni ez oké. De mi van a saját igényeiddel??
Vagy az jobb megoldásnak tűnik számodra, hogy megcsalod?
Én úgy gondolom, hogy a szex igen is fontos egy kapcsolatban, hogy jó legyen, mert nagyon is befolyásolhatja a kapcsolatot. Ha rossz vagy kevés, vagy alig tart pár percig, egyik sincs nagyon kielégülve, és ugye legtöbb esetben a a nő...akkor az problémákat hozhat magával ami fekete pontot rak a kapcsolatra is.
És szép lassan szétterjed ez a fekete pont, ha nem akadályozzák meg! Mint a penész, egy kis fekete pötty, hamar eltüntethető, de ha nem foglalkozunk vele, akkor szétterjed és annál nehezebb eltávolítani megoldani h ne legyen vele gond.
Szóval 1x azért ezt próbáld átbeszélni vbele.
Persze sokak szerint nem.... lényeges annyira a szex....
A szituációból az gondolnám te vagy a férfi, az írásodból azt, hogy te vagy a nő. Szóval?
A javuláshoz 2 ember kellene, megoldani viszont egyedül is meg tudod oldani a helyzetet.
A szex fontos. Én ezért tartom hülyeségnek, hogyha valaki vár a házasságig.. ilyen persze már nem sok van.. Nálunk is hasonló a probléma, bár szerencsére nem is kevés az együttlétek száma. Most a héten pl nagyon jó volt, de vannak időszakok mikor alig vagyunk együtt.. Fontos, hogy mind a két fél megkapja azt amire szüksége van. Egy ideig azon aggódtam, hogy a barátomnak nehogy kevés legyen, nem akarom, hogy emiatt elhagyjon, aztán rájöttem, hogy neki ez így jó. Mostmár csak magam miatt kell ezen változtatni kicsit. :)
Hogy mit tegyél? Fogalmam sincs, én sem tudom. Szexi fehérnemű, orál, csak úgy simán a semmiből, ilyesmik. Próbálkozz, mást nem tudok tanácsolni.
Óóóó a bizalom, na igen...sokszor vakon megbízunk a másikban, ami később visszaüthet.
Csak kifogásokat keres a párod, kifogás kifogás hátán.
Vagy nem vagy már vonzó számára, vagy az is lehet h néha kiveri, vagy valóban akad valaki valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!