Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Másfél éve vagyunk együtt a párommal, fél éve lakunk együtt. Minden tökéletesen működik, egyet kivéve: a szexet.
Ahh... A probléma megoldódni látszik...
Tudod egy pasi 30 évesen az utódláson gondolkozik. Felteszem korainak tartja számodra felhozni a témát, ezért inkább kerüli a dolgot, nehogy egy óvatlan pillanatában "baleset" legyen... Ez lehet egy megoldás. A másik a megcsalás. Persze egyéb is lehet, de más nem jut eszembe. Ülj le vele és beszélgessetek egyet. Minderről...
Azért egyszer le kéne ülni és ezt megbeszélned vele, elvileg egy normális kapcsolat erről is szól hogy mindent megbeszéltek és őszinték vagytok.
De szerintem alap probléma nálatok már egy jóideje, hogy őszinteség az nuku. Ő se őszinte de te se nagyon.
Beszéld meg vele, kiváncsi vagyok mit mondana, erre az egészre ha ezt így feltálalod neki.
A gyermek probléma az h ő akarna te pedig nem az nem függ össze a szex aktivitással.
Az olyan lenne mintha azt mondaná, hogy neki nicns szüksége szexre mert nem lehet gyerek...
Kezdeményezz úgy, hogy ne vegye észre. Intézd úgy mintha ő kezdeményezett volna. Elvégre nőből vagy... :D
Neked ez a véredben kell legyen... :D
Tippeket had ne adjak... :D
(zhany; pucér alvás, alulöltözött főzöcskézés...)
Ezt a kerdest en is irhattam volna. 2-3 hetente van egyszer. Es akkor sem az igazi.
Te meddig birod meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!