Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal másfél éve vagyunk együtt, de egyre jobban zavar az, ahogy csókol. (többi lent! ) (? )
gáz az ilyen pasi, aki még csókolni se tud
nekem volt ilyen barátnőm, egy szenvedés volt vele a csók és a szex is emiatt
kiábrándító
azt jelzi, hogy képtelen magára figyelni, alkalmazkodni, nem látja magáról, hogy mekkora gáz, amit csinál, nem törődik a partnerével
Utolsó, miért lenne ettől bunkó valaki? Persze ha immel ámmal csinálja az kontár dolog, de amikor érzem hogy minden idegszálával rám figyel szeretné, hogy nekem is jó legyen mégis béna az szerintem egyszerű tapasztalatlanság
vagy így egyszerűen így szokta meg. Ha valaki szólt volna neki, hogy így nem jó szerintem megpróbált volna a barátnője kedvére tenni csak elődjeink ezt elmulasztották megtenni.
Ha tudna jobban csókolni gondolom nem fogná vissza magát direkt mert az nem jellemző sőt inkább próbálnak minél ügyesebbnek látszani. Meg ahány ember annyi féle technika és ízlés.
Én ma lehet, hogy fel is hozom neki ezt a témát.
Te is tedd azt, kérdező :)
lehet, hogy meg is köszöni mert szokták értékelni a "finom terelgetést" mert ez azt jelzi, hogy aktív vagy és próbálsz tenni az ügy érdekében ezt elvárják szex közben is, hogy az ember ne csak egy darab fa legyen hanem kezdeményezzem legyen aktív és mondja, mutassa meg hol hogyan a legjobb neki. Ezért szerintem csók szempontjából sem gáz rávezetni a másikat, hogy mi hogyan szeretjük. Ahogy én ismerem a párom lehet, hogy még hálás is lesz érte. Persze ez jellem függő is.
Hát erről van szó! Ne beszéljük meg, ne is szóljunk róla, csak oldjuk meg! Megbeszélni nem úgy kell, hogy leülünk és megtárgyaljuk napirendi pontok szerint.
Ha be van határolva, mit válaszolhatok, mit nem, még tanácsot sem tudok adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!