Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remeg kezem lábam, mit kéne tennem?
22 éves lány vagyok,és nagyon félek:(
4 éve élek párkapcsolatban,és 1 éve együtt Dolgozom normálisan,a barátommal már semmi szerelmi kapcsolat nincsen köztünk se csók se semmi..még puszi sem:(
És mindig a pénz miatt veszekszik velem,ma nagy bajba keveredtem,ő számítógép szervizben programozó.
A laptopom kijelzője betört,de nem akartam hogy ők csinálják meg,mert a laptopom sok titkot rejt,hogy sokkal több pénzünk legyen elvállaltam egy fotózást,nem akt.
Amiért sokat fizettek.és azon a gépen ott vannak azok a képek:S és sok más dolog is,nem akartam hogy elvigye a laptopomat,de erőszakoskodott..tegnap este is veszekedés volt..:S mert bioszód van rajta,és nem árultam el neki..félek hogy mi lesz:( nekem végem lesz ha haza jön.(
# 15:
Nem, hanem már többször találkoztam azzal a nevű lánnyal az oldalon, még beszélgettem is vele és kísértetiesen hasonló volt az esete... Ha nem ő az a kérdező, akkor elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!