Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy változók a helyzet (ha csak egy mód van rá, az én javamra)?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jó macskát án vagyok évek óta. Mindent megosztunk egymással, volt már rá példa hogy éjszakákat beszélgettünk át, arra is, hogy az éjszaka közepén felhívott, mert megcsalta a barátja, reggelig vígasztaltam, és tudom hogy ha úgy adódna én is felhívhatnám ha úgy alakulna. 2-2,5 éve beleszerettem, azóta nem tudok más lányokra úgy nézni, csak barátként. Tudja Ő is hogy szeretem (bár azt nem hiszem hogy el tudja képzelni hogy mennyire), mondta már nem is egyszer hogy szeret meg minden, de mégis inkább egy másik sráccal jött össze, aki mellesleg meg is csalta és mégis még mindig együtt vannak. Mit tehetnék hogy változzon a helyzet az érzéseivel kapcsolatban? Segítsetek pls!2013. szept. 25. 09:28
1/6 anonim válasza:
1. Kapcsold ki a T9-et, mert az egy nagy szar!
2. Felejtsd el, mert vastagon barátzónában vagy, ahonnan nincs kiút!
2/6 anonim válasza:
Benézted. Semmi gond, legközelebb majd ügyesebb leszel. Van egy alapszabály, amit, ha nem teljesítesz, rákefélsz a lányoknál. Nőkkel mindig csak keményen. (ágyban is, máshol is). különben a barinője leszel. Tehát pl az éjszaka átdumálások meg ezek, nem olyan kedvező, és szerencsés események a te szempontodból. Nem arról van szó, hogy nem lehetsz empatikus, lehetsz (úgysem te döntöd el), de azt viszont igen, hogy ebből mennyit éreztetsz vele. Túlzottan sokat nem érdemes. Két jó komád lehet: irónia, és cinikusság.
4/6 anonim válasza:
keményen a nőkkel? nah gratulálok 2. válaszoló, szerintem neked nem lehettek épeszű bnőid.. mint az állatokkal basszus.. kinek kéne egy bunkó pasi? -.-
am meg sztem is barátzónában vagy talán úgy tudod elfelejteni ha nem is beszélgetsz vele, ismerkedj másokkal ne ragadj le nála! + esetleg elmondhatnád h mit érzel, bár nemtudom..
elmondtad már neki? hány évesek vagytok?
17L
5/6 anonim válasza:
"kinek kéne egy bunkó pasi?"
Minden csajnak :D Különösen ha jól néz ki.
6/6 A kérdező kommentje:
4-es Hát... Egyszer egy két szó erejéig beszéltünk már róla, de nen túl mélyen és nem is élőben (smsben). Korban pedig ott jarunk mint te! (Majdnem )
16/L
17/F
2013. okt. 30. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!