Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák helyzet?
Alma bakancs szituáció?
Távirányító fingás képlet?
...
nem akarok előítéletes lenni, de a b*szós kérdésekben az előítélet 99.9%-ban helyes következtetésre vezet:
Valszeg egy finom csajszi vagy mindenféle extrákkal ami a hím ember párosodási hajlamát serkentik. 1 vagy bomba csaj vagy, és nagy az önbizalma ,vagy ilyen kihasználható, de mégis célnak tökéletesen megfelelő csaj vagy, vagy legalább is ezeket gondolhatja rólad... a lényeg ,hogy ott döglik a suliban egész nap, és az otthoni vaginát már unja, főleg ha van lehetősége szereni újat, frisset, ropogósat, betörendőt, izgalmasat.
Bocsi, hogy ilyen ízesen fogalmaztam, de szerintem vigyázz vele, kizárólag arra megy ki a játék, hogy titokban összejárjatok mindenféle felelősség nélkül, titokban... Minden férfi álma ez.
ja 9. vagyok, és én is fiú vagyok, 23f és nekem is ez az álmom. de óvakodj tőle és tőlem is :D ;)
(najó én azért visszafogom magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!