Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőmet, de hiányérzetem van, amikor igazán dögös csajokat látok, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Jól kijövünk a barátnőmmel, sok a közös dolog, elvileg minden oké.. De akárhányszor az utcán, vagy bárhol máshol igazán dögös, szexi nőket látok, van bennem egy rossz érzés, egy hiányérzet, hogy a barátnőm nem ilyen. Nem csúnya, de felé nem érzem ezt a "wow de jól néz ki" érzést, és őszintén szólva ez hiányzik nekem..
Szerintetek ilyen helyzetben mit tegyek? Próbáljam elnyomni ezt az érzést, vagy érdemesebb továbbállni?
2013. szept. 20. 21:34
1/9 anonim válasza:
Dugd meg aki ilyen wow de jól néz ki
2/9 A kérdező kommentje:
Megcsalni nem tudnám, én képtelen vagyok ilyesmire
2013. szept. 20. 21:38
3/9 anonim válasza:
Ha továbbállnál, akkor se kaphatnád meg a 10/10-es csajokat, de barátnőd se lenne!
5/9 A kérdező kommentje:
3-as, azt honnan tudod?
2013. szept. 20. 21:39
6/9 anonim válasza:
sztem állj tovább még akkor is ha sose kapsz meg egy ilyen bomba csajt se...persze nem tudom hogy nézel ki, de gondolom nem véletlenül van átlagos külsejű barátnőd..
7/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék amúgy megszabadulni ettől az érzéstől, és egyszerűen nyugodt és boldog lenni a barátnőmmel.. De nem tehetek róla, próbálok nem gondolni erre, mégis mindig előjön, ha meglátok egy ilyet.
2013. szept. 20. 21:51
8/9 anonim válasza:
hát, szerintem ha szereted a barátnődet, akkor nem azt írnád, hogy "elvileg minden oké". bizonyos mértékig természetes, hogy megnézel más csajokat, de ha rájuk is vágysz, és a barátnőd nem tetszik külsőleg, és úgy érzed, nem is fog, ne csessz ki magatokkal. állj tovább
9/9 anonim válasza:
Akkor nem szereted a barátnődet. És inkább szakítsatok, de ne áltasd, hogy ilyen szép meg olyan szép. Majd egyszer jön egy fiú akit nem fog érdekelni rajta kívül senki más, én neki ő lesz a legszebb. Hát ez a fiú nem te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!