Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőmet, de leragadtam nála, mit tegyek?
A kapcsolat elején sokat változott, de fél év után "beállt", ráadásul iszonyatosan szeretem, de első barátnőm és szeretném még más lányokkal is megtapasztalni az ismerkedést, szexet. (22f)
Az a baj, hogy összenőttünk, szeretem is, meg nem is, sajnálnám csak ezért elküldeni, de másfele húz a szívem. Nem tudom mi legyen.
A családjával sem jövök ki túl jól. Nem normálisak. Persze az én családom sem az, de ez a helyzet így katasztrófa. Persze ő kitart mellettem, én is ezt teszem, de annyi minden van még a világon. Annyi lány, annyi kis saját, érdekes világgal, tele kedvességgel, vággyal, kalandvággyal, nem tudom. Sajnos én ilyen vagyok.
Szeretem a barátnőmet és jó, hogy van egy megbízható komoly kapcsolatom, de egyben emiatt rosszul is érzem magam mellette. Mert nem tudok más lányokkal ismerkedni.
Úgy látom nem győzöd kivárni a válaszokat..:'D
Na hát szerintem annyi van, hogy látsz a környezetedben embereket, akik élik az életet, szórakoznak, húzgálják a strigulákat.
Szerintem a zöld-szemű szörnyeteg bujkál benned..;)
Na de ezért felrúgni a kapcsolatot... hát te tudod.
Most van önbizalmad, mert van csajod. De vigyázz, mert az önbizalom úgy el tud fogyni, mintha sosem lett volna.
Nem itt nem erről van szó. Hanem inkább arról, hogy nem is tudom, hogy én lettem-e igénytelenebb, vagy a barátnőm a kapcsolat eleje óta. Szólni kell, hogy mosson fogat, morog miatta, meg ilyenek, szép lány meg minden de kivagyok ettől.
Vagy ha el kéne jönni itthonról valamiért egyszerűen nem hajlandó kimozdulni. Folyton fázik, nyöszörög, tudom, hogy nő, de ez azért túlzás. Én is nyöszörögnék folyton meg tespednék de tudom, hogy nem tehetem meg, ha nem akarok zombiként megöregedni....
Rém egyszerű a magyarázat: ha másra vágysz mellette, akkor NEM SZERETED. Csak megszoktad...ennyi.
Ha nem szakítasz vele, nagyon az az érzésem, hogy ebből megcsalás lesz. Legalábbis afelé hajlik a dolog....előbb utóbb jön majd egy lány akinek nem fogsz tudni ellenállni....azt pedig, hogy megcsald a barátnőd, nem hiszem, hogy megérdemli...
inkább tisztázd vele az érzéseidet, és válj el tőle békében, éld ki magad....mert így nem leszel boldog.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!