Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném elhanyagolni a barátnőmet a pasim miatt. Mit tegyek?
három hónapja jöttem össze az osztálytársammal. nem kérek "házi nyúlra nem lövünk" és "osztálytárssal nem jó járni" mondatokat, köszönöm. :) nekem működik. :) egy baj van vele: a barátnőm, úgy veszem észre, úgy érzi, elhanyagolom őt. pedig megpróbálok egyforma időt velük tölteni. de amikor a pasimmal vagyok, ő szomorú lesz és egyedül üldögél, pedig ha nem feltétlenül kettesben akarunk lenni, oda szoktam hívni, de nem nagyon van kedve odajönni. mindkettővel szeretnék sok szünetet együtt tölteni, hogyan oldjam meg? amúgy barátnőmmel ülök minden órán, tehát ilyen szinten sem hagytam őt el.
18/L
második: direkt azt írtam, hogy ha nem feltétlenül akarunk kettesben lenni, akkor odahívom. akkor nem enyelgünk, hanem dumálunk, akár többen is.
első: hogy ügyeskedjem ki szted? ebben vagyok tanácstalan :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!