Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagy nyugodni a párom múltja, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom múltja nem hagy nyugodni. Imádom őt, és Ő is szeret engem, a kapcsolatunk tökéletes. Egészen addig, amíg nem jön elő egy újabb ismerős a múltjából. Elég könnyűvérű leányzó volt, felelőtlen is. Sajnos erre magamtól kellett rájönnöm, mivel a múltjából előbukkanó emberek furcsa viselkedése és "beszólásai" arra késztettek, hogy rákérdezzek. Kiborult a bili és én azt kértem mindent mondjon el. Hiba volt, mert ez a dolog nem hagy nyugodni. Ő azt mondja már más és ez a múlt amivel nem tud mit kezdeni, és Én nem is amiatt aggódom, hogy megcsalna, vagy, hogy nem szeret és elhagy. Az a gondolat nem hagy nyugodni, hogy Ő együtt volt azokkal az emberekkel (akár egy pár hétig, akár csak egy ágybabújásig) akik ma is elő elő kerülnek az életünkbe. Nem hagy nyugodni a múltja és emiatt nagyon sokat veszekszünk. Szeretnék Tőletek segítséget kérni, hát ha más is járt már ebbe a cipőbe. Ő 21 de nagyon érett gondolkodású, én 25 vagyok. Lassan már azon gondolkozom, hogy elmegyek egy pszichológushoz, hogy segítsen megoldani ezt, mert én nem tudom. Tudtok ebbe segíteni?2013. okt. 1. 13:23
31/33 anonim válasza:
Erről van szó!
Nincs mit érvelni az erkölcsön. Nálunk ez a bizalom egyik alapja.
32/33 anonim válasza:
Melyik okos pontozott le? Te voltál kérdező? Talán fáj az igazság?
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!