Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bánt a párom múltja?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a párommal, mindennél jobban szeretem és ő is engem, nagyon jó a kapcsolatunk. Egyetlen bökkenő van. Engem nagyon zavar, hogy régen sok barátnője volt meg hogy sok lánnyal lefeküdt. Megbízni megbízok benne, nem is erről van szó mert tudom, hogy nem csalna meg meg hogy már nem érdeklik más nők, de akkor is olyan rossz a tudat, hogy régen ennyi mindenkivel volt. Emiatt néha veszekszünk, mert van hogy nem bírom ki és teszek célzásokat vagy megjegyzéseket a múltjára. Mindig megfogadom, hogy abbahagyom, de sose megy. Mit tegyek?
Én előtte 2 férfival feküdtem le, ő meg kb. 20 lánnyal. Szóval azért van eltérés :S
2013. máj. 13. 08:45
3/13 anonim válasza:
Dugjatok meg még 20 lányt együtt.
2013. máj. 13. 08:47
4/13 anonim válasza:
Nem volt kötelező vele kezdened, és minden féltékeny ember-mint te is-magából indul ki. Úgy hogy az a "2" db, szerintem minimum sokszorosa a valóság. Ugyanis kivétel nélkül csak azok pampognak a mult miatt, akiknél igy van.
2013. máj. 13. 08:49
5/13 anonim válasza:
Úgy hogy szerintem a legjobbat teszed, ha a féltékeny előadást befejezed, mert ha a társad nagyon akar, utána tud járni az előadásodnak, és a bukás neked "kissé" fájdalmasabb lesz, ha tovább is játszod ezt a szereped, mint amit itt.
2013. máj. 13. 08:50
6/13 anonim válasza:
Hát ezt a veszekedést szerintem SÜRGŐSEN fejezd be!!! Ne foglalkozz a múltjával, úgysem tehetsz ellene semmit, és egyébként is, az már elmúlt, és most csak ti vagytok ketten. Ha nem tudsz erről mihamarabb lekattanni, akkor ne csodálkozz, hogy ott fog téged hagyni... Nekem is volt egy barátnőm, úgyanígy viselkedett, folyton féltékenykedett a korábbi barátnőimre (agyrém, nem???), végül elegem lett és szakítottam vele...
7/13 A kérdező kommentje:
Most egy anonim oldalon miért hazudnék? :D
8/13 reen99 válasza:
szerintem próbálj meg ezzel nem foglalkozni!az a múlt,ez pedig a JELEN! Ha ezt igy folytatod akármennyire szeret megfogja unni..
Veled van 1éve.Ezekszerint jobb vagy mit az előző 20nő ;) gondolj erre és ne hozd fel a múltat!forditott esetben te sem örülnél neki.
2013. máj. 13. 08:54
9/13 anonim válasza:
7 Mert gyáva vagy:DD Egy stabil egyenes ember nem féltékenykedik(pontosan mert magából indul ki), itt kezdődik már a dolog.:DD
2013. máj. 13. 08:56
10/13 anonim válasza:
Amikor olvastam szinte én is írhattam volna :D Nekem is 2 fiúval volt komolyabb dolgom, párom előtt, viszont páromnak előttem nem 20 volt, hanem ennek a sokszorosa. Egyetlen módon tudok ezen nem parázni. Nem gondolok erre :) Ne görcsölj ezen, hidd el nekem, az ezerszer rosszabb. Amúgy ezt én írtam anno: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ha téged szeret, felesleges ezen aggódni. Akkor és ott ezt látta jónak. Most azt látja annak, hogy veled van és szeret...Hajrá!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!