Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagy nyugodni a párom múltja, mit tegyek?
nekem nincs olyan dolgom amire ne lennék büszke. én egy nagyon jó ember vagyok sosem bántottam barátnőmet kapcsolatban.
de a kérdésre válaszolva a barátnőd egy rib anc típusú nők. csak idő kérdése h mikor kúr félre. én kidobnám és keresnék egy értelmes 24-25 éves nőt.
Azért hiába okoskodik mindenki , és hiszi azt ,hogy ez átlagos nem minden csaj csinált ilyeneket. Én megvallom őszintén a múltban emiatt nem jöttem össze egy lánnyal. Nekem ez a gyengém, amúgyis iszonyú féltékeny vagyok de hogy még ez is?!
Azóta viszont komoly kapcsolata van és 3 exével is együtt dolgozott miközben a barátja is ott volt. Az azért kemény. Amúgy az ex alatt olyanokat értek akikkel lefeküdt és nem kapcsolatuk volt. A srác tudja tolerálni, én nem tudtam és nem is értem ezt. Nem hiszem ,hogy segített de legalább nem 15 éves szüzek írtak csak ide :)
az én feleségem prosti volt.régrn nagyon zavart de már nem.
ha szereted csak azal foglalkoz!
Ha valaki nincsen kapcsolatban az a baj.Ha meg kapcsolatban van,generálj a problémákat,és keresi,hogy mi nem jó neki!
Ha nekem összejönne,akivel együtt szeretnék lenni,akkor lennék a legboldogabb.Nem a múltján kattognék,hanem élvezném vele a jelent,és tervezném a jövőt!
Ismerős szitu.
Két választásod van.
Egyik az hogy nem reagálsz ezekre a dolgokra és úgy fogod fel mint egy rossz viccet.
Mert egy idő után már annyira idegesít ez hogy amikor ketten vagytok hogy ránézel és azok az arcok jutnak eszedbe akikről beszéltél.
Gondolom olyan alakokról beszélsz akiktől a hátadon feláll a szőr. Fogd fel úgy hogy régen biztos nem olyanok voltak.. Hátha így könnyebb. Ne beszéljetek erről kérd meg a haverjaidat hogy ne hozzák fel mit tudnak meg mit nem a barátnődről. Máskülönben nem bírsz ránézni a csajra úgy mint szerető társ. Ha meg otthagyod az lesz a bajod azt nem bírod.
De nekem is volt hasonló barátnőm. Hálistennek nem tudtam az előéletéről nagyon szerettem túlzottan is. Azt hittem ő is engem de ezek szerint tévedtem mert már nem vagyunk rég eggyüt. -De neked még ott van az az 50% ezt ne feledd.
Hat en most a baratno partjan allok...
Nekem is boven volt multam en is titkoltam parom elol... Ugyanennyi idosek voltunk mint Ti...
En is "lebuktam" es nem ertettem mi a gond! A multam is en vagyok, nem voltam szuz es O se mikor osszekerultunk.
Mikor kerdezte hogy miert nem mondtam el, megkerdeztem hogy mi lett volna ha egy huszar ezred is fordul meg bennem? Azert szeret mert kevesen dugtak meg es akkor nem fog ha sokan?
Neked ez miben valtoztat? Nem Te voltal neki az elso... Akkor meg mar nem mindegy hanyadik vagy?
Parom is mas szemleletu volt mint en. En szerintem fiatal vagyok/voltam a vagyaim es osztoneim vezereltek.. Kieltem magam boven mire 21 lettem! Mikor megismertem tudtam hogy o a vagyam targya es vele akarok elni, en tudom hogy egy embertol se kaptam annyit mint O ad, igy tudom, hogy nincs miert kikacsingatnom! Nem az igazi elvezet volt az ami elotte volt!
Egy szo mint szaz! Inkabb leszek valakinek az otvenedik es csak ram vagyik tudja mit akar tolem/velem, mint valakinek a masodik harmadik es egyszer csak eleri a felismeres hogy meg nem elt es mi mindent hagy ki azert mert lekoti magat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!