Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elfelejteni a párom multját?
Arról van szó hogy régen úgy mászkált mindenhová hogy kint volt a tangája, a melle, hagyta hogy mindenki fogdossa őt meg alá nyúljanak. Még mindig ilyen kicsit de már kezd vissza venni magából. Hogyan tudnám ezt elfelejteni? Volt már valakinek hasonló kapcsolata?
Meg a fő gond amit nem tudok elfelejteni hogy 14 évesen terhes volt, majd majdnem 4 hónaposan elment abortuszra.... Marhára fáj a multja és ez az egész ami vele történt. Nem tudom túltenni magam rajta. Valaki tud nekem tanácsot adni?
Pedig próbáld meg, mert az ilyen gondolkodás megmérgezi a kapcsolatot. Ezzel együtt kell elfogadnod, ezt késöbb nem hánytorgathatod fel neki.
Ha ebbe nem bírsz beletörődni, akkor mindkettőtök érdeke, hogy tovább lépjetek.
Ezt a nőt felejtsd el.
"4 hónaposan elment abortuszra." Ez meg szerintem kamu. Egyik orvos sem reszkirozza a diplomáját és működési engedélyét egyetlen páciense miatt sem. 12.hétig végeznek abortuszt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!