Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni a baratom multjat, mit tegyek?
a baratom egykor nagy nocsabasz volt ,nem is ismertem nalanal nagyobb nokergetot..persze nem abban az ertelemben h sok parkapcsolata volt ,hanem hogy mindenkit agyba vitt ..mindenki megadta magat annak idejen neki mivel jo pasi...rajtam kivul ,mert egy tarsasagba jartunk regen is...aztan most fel eve vagyunk egyutt es minden renden ,azt mondja ,h szeret es,hogy velem elne le az eletet... rendesen is viselkedik ,de engem egy percig sem hagy nyugodni az ,hogy milyen volt ,nem tudom elfelejteni mert van egy olyan alapalvem hogy az emberek nem valtoznak meg csak ugy..nekem a jellemvonasaim meg mindig ugyanazok mint 10 eve...az megmarad....
20 vagyok ,o meg 23...
Minden embernek van múltja és jobb lesz, ha elfogadod, mert bármennyire is zavar ezen nem tudsz változtatni.
Az én párom is röptében a legyet is típus volt, bár volt neki egy 8 éves kapcsolata, de megváltozott!! Több, mint 2 éve vagyunk együtt, és én vagyok az az EGYETLEN nő, akit életében előszőr el venne feleségül és akitől gyereket szeretne.(gyereken már dolgozunk)
És, lehet, hogy nem lennék vele, nem szeretném, ha a múljta nem formálta volna olyan embernek amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!