Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom elfelejteni/megemészteni a párom múltját?
9 hónapja járunk,tegnap számolt be azzal,hogy ölébe ült valaki és hogy az jó is volt,de csak egy kicsit.Nem értettem a szituációt,hogy most honnan jött ez elő,mikor szombaton velem volt.Nekem ritkán mondja,hogy ne hagyjak abba dolgokat..ennek a csajnak pláne mondta,hát hogyne.Még ezt is elmondta nekem és nagyon fáj.
Hogyan tudnám felejteni a múltját?Sok furcsa dolog van az ő múltjában nekem.Azt mondta,hogy senki mást nem szeretett,mint engem..közben mindig csak vele szakítottak,hát persze!Majd mindent elhiszek neki..:( előzőleg megcsalt egy fiú,ezért már nehezen hiszek el bármit is.
ölébe ült valaki?és te el is hiszed,hogy csak ennyi történt?ráadásul még azt mondja neked,hogy jó volt.
Szép dolog az őszinteség,de azon nem gondolkoztál még el,hogy ez a fiu szeret téged egyáltalán.
Az a probléma, hogy egyszer régebben beleült az ölébe egy csaj és az kicsit jó volt neki? És most eszébe jutott és elmondta neked???
Hát én erre nem tudok mit mondani!
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!