Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem hagy nyugodni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hagy nyugodni a párom múltja, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom múltja nem hagy nyugodni. Imádom őt, és Ő is szeret engem, a kapcsolatunk tökéletes. Egészen addig, amíg nem jön elő egy újabb ismerős a múltjából. Elég könnyűvérű leányzó volt, felelőtlen is. Sajnos erre magamtól kellett rájönnöm, mivel a múltjából előbukkanó emberek furcsa viselkedése és "beszólásai" arra késztettek, hogy rákérdezzek. Kiborult a bili és én azt kértem mindent mondjon el. Hiba volt, mert ez a dolog nem hagy nyugodni. Ő azt mondja már más és ez a múlt amivel nem tud mit kezdeni, és Én nem is amiatt aggódom, hogy megcsalna, vagy, hogy nem szeret és elhagy. Az a gondolat nem hagy nyugodni, hogy Ő együtt volt azokkal az emberekkel (akár egy pár hétig, akár csak egy ágybabújásig) akik ma is elő elő kerülnek az életünkbe. Nem hagy nyugodni a múltja és emiatt nagyon sokat veszekszünk. Szeretnék Tőletek segítséget kérni, hát ha más is járt már ebbe a cipőbe. Ő 21 de nagyon érett gondolkodású, én 25 vagyok. Lassan már azon gondolkozom, hogy elmegyek egy pszichológushoz, hogy segítsen megoldani ezt, mert én nem tudom. Tudtok ebbe segíteni?

2013. okt. 1. 13:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
21%

Légszíke, tegyél meg egy szívességet ennek a kis nőnek: hagyd békén, fejezd be vele a kapcsolatot. Neki ez egy főnyeremény lesz, ha az olyan embertől mint te, távol kerül.

Keress magadnak egy szűz embert-bár még az sem lesz jó, mert hogy azoknak is mindig van múltja.

Szerintem a legjobb mit csak tehetsz, hogy szépen egyedül éldegélsz singliként és akkor sneki multja nem fog téged zavarni.

2013. okt. 1. 13:26
 2/33 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, valóban durva, ha egy 21 évesnek "múltja" van. Még szinte gyerek. Amíg el nem jutottam addig a szövegben, addig azt hittem, 30-40 közöttiek lehettek.

A megoldás a tolerancia. A probléma a te fejedben van jelen pillanatban, nem máshol. Ezt ismerd fel, és védd ki.

2013. okt. 1. 13:27
 3/33 anonim ***** válasza:
53%
A Múlt az múlt, sajnos mindenkinek van. Nekem is vannak olyan dolgaim amikre nem vagyok büszke, és biztosan neked is. Az én párom is tett olyanokat ami rosszul érintett, de elfogadtam, egyrészt mert már úgy sem lehet mit tenni ellene, hiszem múlt, másrészt, mert tudom hogy tanult belőle és meg egyszer nem követi el azt a hibát. Mindenben látnod kell a pozitív dolgokat. Ebben is van, még pedig az, hogy veled nem fogja ezt megtenni, mert szeret, és "felnőtt" egy igazi kapcsolathoz. Az én barátnőm is sokszor megcsalta a pasiját, volt egyszeri alkalma, de tudom miért tette, bosszúból, amiért a pasija is mindig megcsalta. Mióta velem van, és nyugodt, jó élete van, teljesen más lett és tudom, hogy sosem tenne velem ilyet. Ez igaz lehet a te esetedben is. Ne veszekedjetek ezen, teljesen felesleges. Ha tényleg szereted, szeresd a múltjával együtt, ha nem bírod, akkor lépni kell.
2013. okt. 1. 13:32
 4/33 anonim ***** válasza:
85%
21 évesen ne legyen nagy múltja.
2013. okt. 1. 13:37
 5/33 anonim ***** válasza:
54%
hanem mije legyen 21 évesen, legyen szendeszűz? :D ne vicceljünk már..... teljesen normális, h ebben a korban túl van pár pasin. azt nem értem, h h "kerülnek elő"ezek az emberek? amúgy semmi közöd a múltjához, ezt 25évesen felfoghatnád....
2013. okt. 1. 13:40
 6/33 anonim ***** válasza:

"szendeszűz"

sand. :3

2013. okt. 1. 13:42
 7/33 anonim ***** válasza:
16%
Itt tényleg nem a nagy múlt a ciki, hanem az ahhoz társuló életkor :S Ez engem is kiábrándítana...
2013. okt. 1. 13:42
 8/33 Anello válasza:
...meg amúgy is egy 21 éves gyerek srác, még jó hogy csajozott, csajozik. stb... most élje ki magát hogy ha majd lesz családja akkor már nyugodt legyen minden téren és arra tudjon öszpontosítani. A másik pedig ha egy kapcsolatban megpróbálod te megmondani mi a jó, a másik fél önhibáján kivül (lásd fenti kérdésben) annak búcsú lesz a vége ;) Ez egy jó tanács.
2013. okt. 1. 13:43
 9/33 anonim ***** válasza:
69%

Nem a múltban kell élni,hanem a jelenben.Veled van,nemde?

Ha így folytatod,te is a múltja leszel.

2013. okt. 1. 13:43
 10/33 anonim ***** válasza:

Megoldás:

[link]

2013. okt. 1. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!