Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem hagy nyugodni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hagy nyugodni a párom múltja, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom múltja nem hagy nyugodni. Imádom őt, és Ő is szeret engem, a kapcsolatunk tökéletes. Egészen addig, amíg nem jön elő egy újabb ismerős a múltjából. Elég könnyűvérű leányzó volt, felelőtlen is. Sajnos erre magamtól kellett rájönnöm, mivel a múltjából előbukkanó emberek furcsa viselkedése és "beszólásai" arra késztettek, hogy rákérdezzek. Kiborult a bili és én azt kértem mindent mondjon el. Hiba volt, mert ez a dolog nem hagy nyugodni. Ő azt mondja már más és ez a múlt amivel nem tud mit kezdeni, és Én nem is amiatt aggódom, hogy megcsalna, vagy, hogy nem szeret és elhagy. Az a gondolat nem hagy nyugodni, hogy Ő együtt volt azokkal az emberekkel (akár egy pár hétig, akár csak egy ágybabújásig) akik ma is elő elő kerülnek az életünkbe. Nem hagy nyugodni a múltja és emiatt nagyon sokat veszekszünk. Szeretnék Tőletek segítséget kérni, hát ha más is járt már ebbe a cipőbe. Ő 21 de nagyon érett gondolkodású, én 25 vagyok. Lassan már azon gondolkozom, hogy elmegyek egy pszichológushoz, hogy segítsen megoldani ezt, mert én nem tudom. Tudtok ebbe segíteni?

2013. okt. 1. 13:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem kellene egy nő aki 20 férfival volt 21 évesen. nem élte ki magát. Nem volt rendes neveltetése, értékrendje. Később sem növeszthet.
2013. okt. 1. 15:28
 22/33 anonim ***** válasza:
64%

"Nekem is boven volt multam en is titkoltam parom elol...

En is "lebuktam" es nem ertettem mi a gond! "

Nem értetted mi a gond de azért titkoltad mi? Ahaaaaa

2013. okt. 1. 17:37
 23/33 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Azt a bizonyos múltat még csak-csak el lehet fogadni, de nekem ne jöjjenek elő az exek és kezdjenek poénkodni a régi keféléseikkel, mert azt nem tűrném. Szóval jobb lenne megmondani a barátnődnek, hogy elfogadod, de ne nagyon barizzon az exeivel ha egy mód van rá, mert neked szarul esik.

26F

2013. okt. 1. 17:52
 24/33 anonim ***** válasza:
51%
Haha, kiváncsi lennék, h mi lenne, ha forditott helyzet lenne :D a pasik itt cask irigykednek, h a csajoknak könnyebben összejön a szex meg a kapcsolat is. :) amúgy meg az egyik válaszolón nagyot mosolyogtam.. hát h mert együtt dolgozni az exeivel, mintha azt ő válogatná meg h kivel dolgozik :D haha.. a beteges féltékenység meg betegséééégg!!!!
2013. okt. 1. 18:15
 25/33 anonim ***** válasza:
60%

Hát én nő létemre nem jönnék össze nagy multú férfival.

Igen is számít mit csinált előttem, a személyisége része és undorító az ilyen erkölcstelen magatartás.

Mégis miért nem gondolta át előtte?Milyen neveltetést kapott az ilyen?Ja, már kiélte magát és abba hagyta?Hát kösz szépen , tudja kinek kell egy ilyen kiélt k....

Ha meg is változott 100%-ra és agyon bánta, nagyon sokáig kéne tesztelni az ilyen személyt, hogy tényleg pálfordulás történt e.Lehet direkt úgy csinálta az egészet, hogy majd úgyis elnézi a párja és miért ne. Szal vigyázz!

2013. okt. 1. 18:35
 26/33 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a sok kommentet, de van 1-2 félreértés. Én vagyok a férfi és Ő a nő. Ő 21 éves most, én 25. Fél éve vagyunk együtt és egy irtó aranyos lány, aki vadóc és cuki, de sokkal felnőttesebb viselkedésű mint sok más vele egy idős lány (értsétek úgy, hogy öneltartó...) Én nagyon szeretem, de ahogy az egyikőtök írta is (igazán egyetértő és hasznos komment volt,köszönöm) mindig az arcuk jut az eszembe és az, hogy ugyan abba az ágyba bújok be én is a barátnőmmel, amibe velük volt...továbbá az se esik jól, hogy tudom, hogy Velük is volt már...nem fogom emiatt elhagyni, mert nagyon szeretjük egymást.

Volt már más kapcsolatom is, nem csak szűz lányokkal, és többnyire mind hosszú kapcsolat volt (2 év - 2 év - 6 év), de ott sosem merült fel ilyen probléma. Zavar, hogy Ő olyan életet élt régen, amilyet...tudom, hogy ez a múltja és nem tud rajta változtatni, de ettől nekem nem könnyebb és nem tudom mitévő legyek. Ezeket a bántó érzéseket nem tudom csak úgy félre tenni, hogy na jó, akkor nem foglalkozom innentől vele.

2013. okt. 2. 03:26
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

22!

A ferfiak cimkezik a noket jelzokkel, holott sokan sportbol fektetik csak le a noket es nem tiszta erzelmi alapokon! De ez nem gaz ugye!? Viszont ha egy olyan csajt fogtok ki aki ugyanilyen volt akkor megy a hiszti :D

Nem tudtam hogy egy ismerkedest ugy kezdunk, hogy kulonben en ~20 ferfival voltam 20 eves koromig aztan 1 evig senki nem kellett mert nem adtak semmi pluszt az eletemhez, aztan megismertelek Teged es 3 honap ismerkedes utan aludtunk elsonek egyutt amikor meg nem is tortent akkor se csokon kivul mas!

Es miutan ezt a bemutatkozo monologot elmondtam a kovetkezo kerdes az lett volna, hogy amugy Te hany lanyt huztal meg??

Es a harmadik amire felhivom a figyelmet, hogy valoszinuleg nem o lesz az elso akit oralis szexben reszesitek majd igy ezzel a tudattal csokoljon meg... Aztan meg megkerdezem, hogy o nyalt-e mar ki valakit, mert ezzel a tudattal csokolom meg!

:D

Nem az elso voltam neki (szerencsere) akkor meg mar nem mindegy hogy hanyadik vagyok?

Valoszinu minden ismerkedesnek igy kell kezdodnie! Vagy mikor egy kellemes szeretkezes utan osszebujunk be kell nyogni a szamot...

Erkolcsosseget hagyjuk mar...rohadt erkolcsos belegondolni abba, hogy a "Ti" baratnotoket csak egy-ketto fektette le elottetek, na de az minden resben megfordulhatott!

Vagy a ferfiakrol ugyanezt elkepzelni! :D

Az erkolcs azt diktalna hogy csak azzal legyunk akit eletunk parjaul valasztunk... Tehat a nok 95% lo tyo (mert ha masodik is leszel neki mar az erkolcs szerint megbukott), es a ferfiak 99% ferfi mert hat ugye ebben nincs semmi gond, mert o ferfi...

:D Ez a 21. Szazad... Itt aki szuz lanyt akar fogni az stoppoljon le egy 12 evest... Es varjon mig eleri a kort!

En mai napig nem tudom Parom hany novel volt egyutt, de oszinten... Nem is erdekel! O nem tudja azt hogy en kb. Mennyivel voltam! De oszinten... Minek is kene tudnia?

Jobb lesz barmi koztunk? Nem!

Hat akkor meg?

Lehet en fogom fel tul lazan!

Viszont akkor remelem atgondolja minden allszent buta ferfi hogy asszonykaknak mi fordult meg a szajukban es reggel ok azzal csokolnak! Mert a nok fejeben az megfordul, hogy Ti hanyat....

2013. okt. 2. 08:16
 28/33 anonim ***** válasza:
Hiába dumálsz ez fontos információ.
2013. okt. 2. 08:21
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

A ferfiak mindig "impotense valnak" ha ervelni kene tudni :)

Az utolso megjegyzesed is ezt mutatja! :)

Erdemben nem tudsz reagalni csak kostolgatni sunyi modon :)

2013. okt. 2. 10:47
 30/33 anonim ***** válasza:
73%

21 Én azzal kezdem kb az ismerkedést, hány lánnyal volt, mert sokat elárul és igen is taszítja az embert, ha bele gondol mennyibe mártotta be előttem stb.

Nem mindegy hányadik az ember.Szerintem a normális az lenne, ha az ember csak élete párjával feküdne le, de ma már nagyon fel vannak pörögve a dolgok, ki sem ismerik az emberek egymást és már 3 hónap alatt az ágyban vannak, így persze hogy szép szám gyűlik össze.Talán jobban meg kéne gondolni és csak azzal csinálni, akivel el tudjuk képzelni az életünket és kellően kiismertük, egy ilyen személynek 1-2-nél nem hinném , hogy több összejön ennyi idősen.Pár tévedés még belefér, ezért nem lehet senkit kárhoztatni, a szándék a lényeg és a körülmények, valóban kiderülhet évek múlva is , hogy mégsem a másik való az illetőhöz, de ahol ez a szám sok, ott már valami nem stimmel.

És nyilván csak az várhat erkölcsöt a párjától, aki le is tesz hasonlót.

2013. okt. 2. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!