Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott mert gyereket szeretnék?
Az elején tényleg megbeszéltük hogy én sem akarok gyereket és ő sem, de ahogy teltek az évek rájöttem hogy ő azaz ember akitől mégis szeretnék.
Azt mondta, hogy ő továbbra sem akar és ha tényleg akarok akkor ne maradjunk együtt mert ő biztosan nem akar majd.
Akkor nem is szeretett igazán?
24/L
Azért nézd a dolgok jó oldalát!
Ha pl. belemegy a gyerekvállalásba úgy, hogy igazából nem akar, mert szeret téged, és így ebből adódóan kellemetlen lesz az egész élete, akkor meg pont ezért mentek majd szét.
Ha majd akarunk, akkor csinálunk. :-)
Nem kell erőltetni egy férfjnál a dolgokat.
Mindenhol csak azt látjuk, hogy gyerek után szétmennek.
Ki akarná ezt önként?
"a pasikat az őrületbe lehet kergetni a gyerektémával, amúgy is magunknak szüljük a kölykeinket, mert csak nekünk fontos, nehogy azt hidd, h létezik olyan pasi, aki örömmel vállal gyereket.."
1. Igen is létezik, az én párom ilyen, nagyon szeretne gyereket, nem is egyet. Volt egy párom előtte, Ő nem akart, szakítottam vele, bár ennek ezen felül is egyéb száz másik oka volt.
2. Nekem nem kölyköm lesz, hanem gyermekem.
3. Kedves kérdező: a párod korrekt volt. Én ennél rosszabbul jártam. Nem beszéltünk gyerekről, csak mikor már a tanárki diplomával álltunk a kezünkben, h Ő nem akar gyereket, nem akarja haza vinni a munkát, elég ha agyvérzést a suliban kap tőlük, nem kell, hogy otthon is nyivákoljon neki pár. Persze én ezt nem feltételeztem, hisz jól kijött a gyerekekkel, tanított, vigyázott rájuk, szeretett velük lenni, de a hideg kirázta attól, hogy sajátja legyen. Nekem persze rosszul esett, hogy csak annyira sok idő után mondta ezt. Később feszültségek alakultak ki emiatt is, meg korábban is voltak gondok, így szétmentünk. Mai napig megkérdi, hogy még mindig szeretnék-e néhány büdös, bőgőmasinát. A válasz persze az, hogy igen, de már nem tőle. Megtaláltam számomra az igazit, akivel ugyanazt szeretnénk. Én jobban jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!