Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott mert gyereket szeretnék?
Az elején tényleg megbeszéltük hogy én sem akarok gyereket és ő sem, de ahogy teltek az évek rájöttem hogy ő azaz ember akitől mégis szeretnék.
Azt mondta, hogy ő továbbra sem akar és ha tényleg akarok akkor ne maradjunk együtt mert ő biztosan nem akar majd.
Akkor nem is szeretett igazán?
24/L
9-es.
Ez azért nem teljesen helytálló.
Mindenki máshogy gondolja az életet, attól h nem akar még lehet normális ember.
Aki akar az akar és ne csak a barátnője kedvéért akarjon.
Aki meg nem akar az meg tényleg jobb ha nem marad együtt olyannal akivel csak húzza az időt.
Dehát ki hogy gondolja.
De a te hozzáállásoddal sincs baj mert szeretnél gyereket máshogy nőttél fel. Ez természetes.
az a durva hogy én még puncit sem láttam de már gondoltam arra hogy bevállalnék egy gyereket XDDD
F
de amúgy sajnállak, biztos tragédia ez most neked :(
F
én nem értelek titeket, elhiszem, hogy szar a helyzet ma Mo.-on de azért ennyire????
hát ti tudjátok, szegényes körülmények között is fel lehet nevelni 1 - 2 gyereket, de ha azt akarjátok, hogy a " sötétek " legyenek többségben... akkor nektek se lesz nyugdíjatok sose, ahogy nekem se...
egyébként 1-2 ember nagyon el van tévedve, én férfi vagyok, átlagos jövedelemmel, átlagos munkahellyel és kettő kisfiam van, és az apaságot felemelő érzésnek tartom, értelmet ad az életnek ahogy a többi cél is amit sikerült elérnem idáig
25/F
Nem azért szülök, hogy legyen célom, vagy legyen nyugdíjam.
Én csak egyszerűen nem vagyok anya típus. Nem tudok mit kezdeni egy gyerekkel. És ha mér valamit csinálok akkor azt jól akarom csinálni. Az anyagi háttér egy dolog. De az elcseszett lelkületű felnőtt meg egy másik.
Normális volt.
Viszont ha csak tőle szeretnél és ekkora a szerelem akkor lehet,hogy inkább nem kéne.
racionális fazon! te akarsz, ő nem, így a dolognak nincs is tovább értelme.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!