Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyott mert gyereket szeretnék?
Az elején tényleg megbeszéltük hogy én sem akarok gyereket és ő sem, de ahogy teltek az évek rájöttem hogy ő azaz ember akitől mégis szeretnék.
Azt mondta, hogy ő továbbra sem akar és ha tényleg akarok akkor ne maradjunk együtt mert ő biztosan nem akar majd.
Akkor nem is szeretett igazán?
24/L
Drága! Pont azért szakított mert szeret.
ÉS ez nem ilyen egyszerű.
Nem akart gyereket és most sem akar, ide nem elég a szeretet a másik iránt. Hiába szeret, utána nem csak te leszel neki hanem a gyerek is akit szeretnie kéne. Őnem akarja. Így a jobbm sőt igaza van.
Sőt normális férfi a párod.
Igen talán igazatok van. De én csak tőle szeretnék.
De talán jobb ha tényleg vége lesz.
nem, annyira elidegeníti magát a gyerek gondolatától is, hogy képes szakítani
érdekes kérdés az, hogy valójában mennyire szeretett már téged, mert ha ő nem úgy érzi, hogy veled összekötné az életét akkor hát nem is tudom... ha eléggé szeretett volna azt mondja, várjatok még pár évet és kész, de így necces a dolog
23 vagyok, de el se tudom képzelni h gyerekem legyen. a pasikat az őrületbe lehet kergetni a gyerektémával, amúgy is magunknak szüljük a kölykeinket, mert csak nekünk fontos, nehogy azt hidd, h létezik olyan pasi, aki örömmel vállal gyereket..
23L
A pasid szerintem is korrekt volt!
És ezt ne vond össze azzal, hogy szerethetett e.
Nem!
Ez egy gyerek, egy életre szól. Ahogy Asot is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!