Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret, de elhagyott? Merre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de elhagyott? Merre lépjek?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Nyilván nem volt zökkenőmentes, de egyik kapcsolat sem az, szerettük egymást, még most is, de háttérbe szorultam. Lett autója, máshol dolgozik, és én az utolsó helyre kerültem. Velem alig volt, és ha velem is volt a telefonjával el volt, nem is kommunikáltunk már. Én kitettem őt, mert már egy éve együtt laktunk. Nem akart menni, először el sem hitte, hogy én kidobom. De elment. Visszament dolgozni 4 napra (holnap jön haza) és többször beszéltünk, mert én elgyengültem, szeretem nagyon és hiányzik és kerestem. De ha egész nap nem hívtam ő hívott este, tiszta semleges beszélgetésre. Azt mondja, neki ez nem megy, bár szeret. Megkérdeztem ,mi nem megy, de ő se tudta rendesen elmondani. Tegnap végre kibökte, hogy neki jó egyedül most, de szeret, és szerinte hagyjuk abba. Idő kell neki....Kérdeztem, nem is hiányzom neked? Ő erre azt válaszolta, hogy mégcsak pár nap telt el. Nem tudom őt mire vélni, érdemes-e rá várni lélekben, vagy hagyjam már? Legjobban inkább a fiúkat kérdezném, hogy mi a gondolkodás módja, hogy neki nyugalom kell, és jó neki egyedül, mégis szeret? 22 éves fiúról van szó. Köszönöm a rendes és nem bunkó válaszokat.

2013. szept. 23. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik kihűlt a dolog a részéről is, meg szerintem te se úgy viszonyulsz már hozzá, mint az elején.

Próbáljatok normálisan elválni egymástól.

2013. szept. 23. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én szeretném visszakapni, mert nagyon szeretem. És azelőtti este, mielőtt elment volna, bújt, mint egy kiscica. Nehéz feldolgoznom ezt az egészet.
2013. szept. 23. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Basszus, hát te dobtad ki! Ha engem dobna ki a párom, én sem mennék vissza, bárhogy szeretném is. Ha egyszer kidobott valaki, és ki tudott dobni szemrebbenés nélkül, akkor nyilván ennyit is értem neki. És ha kidobna, ott valami eltörne bennem, ezért írtam, hogy még ha szeretném is, akkor sem mennék vissza, mert már úgysem lenne ugyanaz semmi, mint volt.
2013. szept. 23. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy mi utána beszéltünk telefonon, és mondtam neki, hogy ne haragudjon, én nem akartam elküldeni,nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni, de az utolsó helyen álltam már nála. Erre ő azt mondta, hogy ő akart eljönni, nem én dobtam őt ki.
2013. szept. 23. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne mit akarsz még tőle, ha ő már amúgy is el akart menni...?
2013. szept. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!