Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már egy éve, hogy elhagyott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy éve, hogy elhagyott. Szerintetek? (? )

Figyelt kérdés
Pontosabban októberben lesz egy éve..de még midnig annyira hiányzik hogy az hihetetlen.. Egyszerűen róla álmodtam tegnap is, és minden reggel is ő jut eszembe először. 1 évig, és 3 hónapig voltunk együtt. Rá 3 hétre lett új barátnője, és lassan ők is egy évesek lesznek, de egyszer szakítottak, úgy két napra...Mert hogy nagy a távolság és alig találkoznak..ezis csak azért mert nyár volt, és ugye nem látták egymást naponta, mint most. (amúgy 15 km távolság kb) azért mondtam hogy naponta látják egymást, (és én is őket mostmár, mivel középsulis lettem) mert mindketten abba a városba járnak középiskolába, persze nem ugyanabba az iskolába. A volt barátom mindig őt várja abuszmegállónál..nemrég konkrétan a szemembe nézett..egy évig nem láthattam a tekintetét, de most egyenesen. én lelkileg egy ilyen kis semmiségtől is összeomlottam. A hab a tortán, hogy a barátnője és én egy középsuliba járunk, és ő 2 osztállyal felettem jár. Egyszerűen szörnyű az egész , úgy ahogy van. Ja, és reggelente ugyanazzal a busszal kell mennem mint a volt barátom. Nem tudom. egyszerűen még mindig szeretem. nagyon. facebookról is töröltem, de még így se tudom rászánni magam hogy ne nézzem meg az adatlapját egy héten belül. Utálom magam érte. Mindenért. Minden hibáért amit elkövettem. És azt is, hogy nem voltam elég jó neki..
2013. szept. 13. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nehogy már magad okold érte! :/

Különben idővel,meg majd valaki mással jobb lesz.

Undorító közhely,tudom,én is sokszor megkaptam és utáltam,de van benne valami.

2013. szept. 13. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :\
2013. szept. 13. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem csúnyán ki kéne ábrándulnod belőle hogy elfelejtsd
2013. szept. 13. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:
de nem tudok..még a hibáit is próbáltam réggen fel idézni, de nem érdekelt.. úgy szeretem ahogy van..
2013. szept. 13. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva csak azt tudom tanácsolni hogy az idő a legjobb gyógyír. Időbe telik, hosszadalmas, de mire észbekapsz már túl leszel rajta.

Ismerkedj, menj el többet bulizni. Lógj a barátnőkkel, ilyenkor ez a legjobb

2013. szept. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!