Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegyem meg az elsö lépést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyem meg az elsö lépést, vagy vàrjak?

Figyelt kérdés

2 éve együtt élek egy férfival.eleinte minden szép volt.ma kb 3 honapja megvàltozott minden.nem beszélgetünk,nem sétàlunk gyütt soha(ö külön,én külön)

hazajön a munkàbol,nem köszön,és csak ha fontos mondanivaloja van(éhes stb)akkor szolal meg.

nem veszekszünk,soha egy ujjal nem bàntott,de rosszul esik,hogy levegönek néz.

vettem egy kiscicàt,mostmàr ö azzal bujik össze este,annak köszön,ha hazajön,azt babusgatja,és ugyanugy viselkedik vele,mint régen velem,söt,még ahogy becézett is ugy becézi most a macskàt.

màr probàltam jelezni,hogy ezt nem birom,de egyszer rosszul esetten azt mondta,nem én leszek akkor az elsö nö aki kiszur vele,màskor meg azt mondja,hogy ö idös ahhoz hogy cirogasson,sétàljon velem,stb(ö 30 én 21)

gyerekünk nincs,de tervezve volt.

nem tudom mitévö legyek,ugyérzem màr nem szeret,én se öt,de ha pakolni kezdek,akkor azonnal visszatart.és addig 2 napig jo velem,aztàn minden a régi.

mit tegyek?????????

2008. júl. 4. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj vele leülni beszélgetni, lehet h egész más áll a dolgok hátterében lehet h vsak munkahelyi probléma. Mindenesetre vigyél a kapcsolatotokba egy kis újítást!!!!
2008. júl. 4. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem üljetek le este és beszéljetek erről,hogy mi a probléma,miért viselkedik így veled.Ha meg valóban elmúltak esetleg az érzelmek,ez derülne ki a beszélgetésből,akkor lehet tovább kéne lépned.(De lehet más van).Egy beszélgetést megér.Az,hogy ő meg "öreg"lenne 30 évesen a sétához,meg hasonlók,az hülyeség.Ennyi idős korban is el lehet menni sétálni,össze lehet bújni stb.Ez inkább kifogásnak tünik...Ha meg úgy látod,hogy nem változik semmi beszélgetés után,akkor meg lépj tovább,szerintem akkor már nincs mire várni.
2008. júl. 4. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Néma gyereknek anyja se érti a szavát...

Ha nem beszélget veled, akkor nem is tudjátok meg soha, hogy mi a probléma! Így nem lehet élni két embernek egymás mellett.

Valószínű, hogy már sajna nem szeret téged, és csak megszokásból van veled, mert ahogy írtad, ha pakolni akarsz, egyből visszatart.

Ez azt jelenti szerintem, hogy egyedül se akar maradni, meg egyúttal nem is érdekli, hogy mi van veled. De azért az jó, hogy van tiszta, vasalt ruhája, meg főtt kaja az asztalon, nem?

Ne hagyd, hogy kihasználjanak, ha meg nem akarja elmondani, mi a baja, akkor hagyd ott.

Nagyon fiatal vagy még, hogy egy ilyen kapcsolatban élj, főleg nem gyereket szülni...

Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy van valakije.

Ha nem nagyon akar a szemedbe nézni és kerül, akkor tuti.

De én is azt mondom, hogy le kell ülni megbeszélni, és akkormind a ketten tisztán láttok ez ügyben.

2008. júl. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!