Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK LányOK/NőK! Nagy gáz hogy én szeretem a félre lépést? Minél komolyabb a kapcsolat, annál inkább. Viszont a nyilvánvaló lebukást utálom. Lehet soha nem csalnám meg azt akivel járok, .
Lehet soha nem csalnám meg azt akivel járok, de mindig nagy boldogsággal töltenek el azok a helyzetek, amikor az valószínűsíthető hogy a párom félre lépet, viszont nem egyértelmű hogy tudom kellejen.
Például mindig örültem ha a barátnőim az exükkel találkozott. ...
Nagy gáz? És ti levennétek hogy mi a helyet, és (vissza)élnétek a helyzettel?
kor/L - kérek!
haver...magányosan fogsz meghalni....
Kinky Kylie
Szóval ha jól értem, akkor nem te csalod meg, hanem izgat, ha lehetősége felmerül, hogy a másik megcsal? Érdekes, de ha te nem teszel rosszat, akkor gondolom, hogy nincs ezzel gond. Legalább megkíméled magad és a másikat a féltékenységi drámáktól, mikor egy másik sráccal találkozik a párod:) Érdekesen működhetsz, de ez nem rossz, csak más:D
20/L
ma 10:39!
Gyorsan olvastam végig a szöveget és úgy értelmeztem, hogy te szerest félrelépni. De már megvilágosodtam.
Szeretem a kislányos és kis mellű nőket is, és azt vettem észre jót tesz nekik ha sikerül a párjuk mellet is (például mellettem) ágyba vinni egy jó pasit.
Ez tényleg növeli az önbizalmatokat? Hogy párkapcsolatban vagy, mégis el tudod csavarni a fejét egy jó pasinak.
Te is így vagy ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!