Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megtegye az első lépést?
Figyelt kérdés
A sportpályán láttam meg egy srácot 2-3 hete(ő focista, én kosaras vagyok). Mikor legelőször találkoztunk, folyamatosan nézett és mosolygott is rám. Aztán mikor legközelebb összefutottunk, leült tőlem nem messze és ott várta az edzőtársait, közben elég sokszor engem figyelt és szintén mosolygott (és mintha köszönt volna is, de ebben nem vagyok biztos, inkább csak amolyan motyogás volt). Tetszhetek neki? Nekem szimpatikus ő, jó lenne, ha úgy alakulna, hogy tudunk pár szót váltani vagy esetleg leszólítana. Mit tudok ez ügyben tenni?
18/L, 25/F
2011. máj. 1. 15:40
1/4 Rendesfiú/19 válasza:
Esetleg odamehetsz hozzá beszélgetni....:)
2/4 anonim válasza:
Mosolyogj rá gyakran, úgy, hogy ezt ő is észrevegye, hogy az a mosoly neki szól.Sok sikert :)
3/4 anonim válasza:
Mindig mosolyogj vissza, ha nem köszön előre, köszönj neki te. Ha látod, hogy nagyon néz integess neki :D
4/4 anonim válasza:
Ha van mersze 25 évesen akkor már le fog szólítani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!