Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igaz szerelem?
Hat figyelj! En mint laikus a kovetkezoket olvasom ki.
Az Anyuka ketlem, hogy rosszat akarna a lanyanak.
Es olvasok sorokat toled, hogy te aztan semmirol nem tehetsz.
Nekem az tul egyszeru, hogy a vilag osszeeskudott ellenem es az Anyuka egy rosszindulatu banya.
Ugyhogy a kerdesem:
Anyuka jogosan feltette a lanyat toled? Es erre nem nekunk, hanem magadnak KELLENE valaszolni.
Utolsónak: Ha olvastad volna,köztünk minden rendben volt,tökéletes volt minden ebben a kapcsolatban.Az anyja jogtalanul félti.Mindent megadtam a lánynak,és fordítva is.
Korábbi pasijai a lányt annyiszor csalták meg,ahányszor nem szégyellték.De őket az anyja elfogadta.Engem már látásból utált.
A lánnyal volt 1-2 kisebb vita,az is mind az miatt volt,hogy hogyan oldjuk meg ezt az anyósos dolgot.De semmi komolyabb vita nem volt.Ezt a kapcsolatit így nem hiszem,hogy mi tettük tönkre...legfőképp nem én.Nem vagyok az az öndicsérős típus,de mindent megpróbáltam,megtettem érte.Volt,hogy a munkahelyemről kéretőztem el Grazból,hogy hazautazhassak egy napra,hogy 1-2 órát vele lehessek suli után.De nem is ez a része rossz,mert nekem mindegy volt,hogy hogyan,csak vele lehessek.Ha ezek alapján tőlem kell félteni a lányát...hát akkor rendben
Abban amúgy biztos vagyok,hogy az anyja nem akar rosszat a lányának,és az,hogy félti,egy nagyon jó dolog.Én is félteném a lányomat,és ha lesz szerencsém hozzá,fogom is.Csak az,hogy nem adott esélyt,hogy megismerjen,és így utált ennyire...és hogy kikényszerítette a szakításunkat....ez nem nagyon jó szerintem.A lány boldog volt velem,és én is.
Még szeretném megoldani a dolgokat...türelmesnek kell lenni,ami ilyenkor nagyon nehéz.
Van, ami nem létezik pl.: fénykard, alien, tatooine, csomó sci-fi cucc...
Na de az igaz szerelem...na az létezik csak igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!