Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik igaz szerelem?

Figyelt kérdés
Amit nem tud elválasztani senki és semmi?
2013. szept. 24. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hat figyelj! En mint laikus a kovetkezoket olvasom ki.

Az Anyuka ketlem, hogy rosszat akarna a lanyanak.

Es olvasok sorokat toled, hogy te aztan semmirol nem tehetsz.

Nekem az tul egyszeru, hogy a vilag osszeeskudott ellenem es az Anyuka egy rosszindulatu banya.

Ugyhogy a kerdesem:

Anyuka jogosan feltette a lanyat toled? Es erre nem nekunk, hanem magadnak KELLENE valaszolni.

2013. szept. 24. 12:41
 12/20 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Ha olvastad volna,köztünk minden rendben volt,tökéletes volt minden ebben a kapcsolatban.Az anyja jogtalanul félti.Mindent megadtam a lánynak,és fordítva is.

Korábbi pasijai a lányt annyiszor csalták meg,ahányszor nem szégyellték.De őket az anyja elfogadta.Engem már látásból utált.

A lánnyal volt 1-2 kisebb vita,az is mind az miatt volt,hogy hogyan oldjuk meg ezt az anyósos dolgot.De semmi komolyabb vita nem volt.Ezt a kapcsolatit így nem hiszem,hogy mi tettük tönkre...legfőképp nem én.Nem vagyok az az öndicsérős típus,de mindent megpróbáltam,megtettem érte.Volt,hogy a munkahelyemről kéretőztem el Grazból,hogy hazautazhassak egy napra,hogy 1-2 órát vele lehessek suli után.De nem is ez a része rossz,mert nekem mindegy volt,hogy hogyan,csak vele lehessek.Ha ezek alapján tőlem kell félteni a lányát...hát akkor rendben

2013. szept. 24. 12:51
 13/20 A kérdező kommentje:

Abban amúgy biztos vagyok,hogy az anyja nem akar rosszat a lányának,és az,hogy félti,egy nagyon jó dolog.Én is félteném a lányomat,és ha lesz szerencsém hozzá,fogom is.Csak az,hogy nem adott esélyt,hogy megismerjen,és így utált ennyire...és hogy kikényszerítette a szakításunkat....ez nem nagyon jó szerintem.A lány boldog volt velem,és én is.

Még szeretném megoldani a dolgokat...türelmesnek kell lenni,ami ilyenkor nagyon nehéz.

2013. szept. 24. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, létezik igaz szerelem, de ettől még lehet, hogy elválnak egymástól. Sokan meg leélnek egy életet együtt, szerelem nélkül.
2013. szept. 24. 13:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen létezik igaz szerelem. Lásd Hófehérkét.
2013. szept. 24. 16:09
 16/20 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy csak tényleg a mesékben van ilyen....sajnos vége lett,hiába próbáltam meg mindent...
2013. szept. 26. 10:39
 17/20 Noydra ***** válasza:
Sajnálom :/ Anyjával beszéltél? Vagy legalább elküldted a k..va anyjába..? Ém még azt a helyedbe megtenném, addig nincs vége :)
2013. szept. 26. 12:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Őőő....azóta kiderült,hogy egy 3. személy is a képben van :) Amíg én hétfőtől péntekig ausztriában dolgoztam,addig ő egy másik sráccal randizgatott :)
2013. szept. 26. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Van, ami nem létezik pl.: fénykard, alien, tatooine, csomó sci-fi cucc...

Na de az igaz szerelem...na az létezik csak igazán

2013. szept. 26. 16:01
 20/20 Noydra ***** válasza:
Jaaaz fa..a :) Akkor úgyis mindegy.
2013. szept. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!