Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg az egyik lány barátomat, hogy nekünk együtt kell lennünk?
Már 3-4 éve nagyon jó a kapcsolatunk, mindent elmondunk egymásnak, megbízunk egymásban. De nekem kb 1 éve folyton olyan érzésem van, hogy ha ennyire jól mennek a dolgok akkor miért nem jöttünk eddig össze? CSaj is mondja hogy helyes, aranyos vagyok és szüksége van rám, tudja hogy mennyire szeretem...az osztálytársai is azt mondják neki hogy járjon velem, de ő mégsem teszi meg. Miért???
És mit kéne csinálnom hogy összejöjjünk?
beszéljek osztálytársával hogy győzködje vagy mi?
Mert a sok tinifilmből, magazinból felvette a hülyeséget, hogy ha te barát vagy akkor nem szabad veled kikezdenie, mert csak tönkretenné a barátságot. A legjobb, legtartósabb kapcsolatok fiú-lány barátságból születnek.
Mit tehetsz? Elcsábítod. :) Kemény menet, de csináld, mert ha megszerzed annál nagyobb az öröm az élmény. :)
Már voltunk vacsizni, moziba, találkoztunk is csak sétálgattunk kézenfogva, csókolóztunk, de mind BARÁTKÉNT. és már idegesítő :S
el sem tudom képzelni hogy mit csináljak vele hogy az enyém lehessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!