Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van 1 barátnőm, akivel kb 1 hónapja jöttem össze, de úgy igazából nem szeretem, csak, jó, hogy van valakim. Ezt a lányt már régebb óta ismerem, és elég jó barátok voltunk (ezután jöttünk össze).
Viszont az a baj, hogy nemrég voltam 1 táborban, ahol megismertem 1 lányt, aki nekem tökéletes, és megszeretettem. Az a problémám, hogy nem igazán tudom hogy én tetszek e Neki. Nagyon sokszor úgy tűnik, néha még nyomul is, de amitől parázom, az a korkülönbség. Kb 2 évvel idősebb nálam!!!!!
Mit gondoltok?
Az biztos hogy a mostani barátnőmet annyira nem szeretem, mint a másik lányt akiről beszéltem.
De nem tudom hogy mit csináljak.
Segítsetek!!!
2013. szept. 23. 22:46
1/4 macihercegnoje válasza:
Ne hagyd el a biztosat, a bizonytalanért. Valószinü hogy az idősebb csajnak csak egy kaladra kellesz. :)
2/4 anonim válasza:
Ugy tunik, meg tini vagy, es suliba jarsz. Szerintem ilyenkor meg nem kene belesuppedni egy olyan kapcsolatba, ahogy nem is szereted a masikat. Deritsd ki mit akar a masik lany, egyaltalab nem biztos, hogy mert 2 evvel idosebb, csak kalandra kellesz neki. (Ezt tapasztalatbol irom :-)
3/4 A kérdező kommentje:
és hogy derítsem ki?
2013. szept. 24. 20:25
4/4 Hanariko válasza:
miért olyan biztos hogy egy idősebbnek csak kalandra kellene? sztm egyáltalán nem biztos. az a 2 év annyira nem gáz, bár kérdés hogy hány évesek vagytok, ha te 15 ő 17 úgy necces, de ha már mondjuk 17-19 vagy 18-20 az szerintem nem eget rengető. (jah és sztm a neked jobban tetszőt válaszd, ne legyél "csak úgy" egy kapcsolatban, azzal magadnak és a jelenlegi barátnődnek is hazudsz.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!