Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macihercegnoje kérdése:
Félek hogy csak sexre kellek. Lehetséges?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja már beszélgetek egy fiuval,és találkozgatunk.most szombaton,beprobalkozott de en elmondtam neki hogy addig tutira nem fogok vele lefekudni ameddig nem jarunk. Es o erre az este vegen megkerdezte h leszek e a baratnoje.meg soha nem mondta nekem hogy szeret, csak folyton azt fujja hogy nagyon fontos vagyok neki. Messzirol jar le hozzam kb 70km. En elottem volt egy fel eves kapcsolata,es a lany nem fekudt le vele,de halalosan szerelmesek voltak egymasba,es a nyaron szakitottak.(nem tudni h miert,csak azt mondta h kozos megeggyezesre). Nekem a fiu elmondta h nemszeretne megint egy ilyen kapcsolatba belekezdeni h jarnak,es nem fekudnek le egymassal. Felek hogy meg mindig a volt baratnöjet szereti. De akkor miert kerdezte meg h leszek e a baratnoje,ha meg nem is szerelmes belem?:S ha valami nem vilagos,valaszolok privatban.2013. szept. 23. 23:00
2/13 anonim válasza:
ez kész. itt tök mindegy hogy kit szeret, téged meg szeretne rakni. itt neked nem világos kb semmi...
3/13 anonim válasza:
Mivel addig nem fekszel le vele ezért tök logikus hogy a barátod akar lenni,mert akkor már lefekszel vele
aztán meg valószínű kidob mert még az exét szereti
4/13 anonim válasza:
Még korai a srácnak. Nem múlt el a másik.
5/13 A kérdező kommentje:
Rengeteg erzes,es kerdes kavarog bennem.. Ha öra vart fel evet es nem fekudtek le.. Nekem pedig mar 5ik talalkozaskor beprobalkozott:/ .. Nemertem, folyton beszelunk,reggeli uzenetet ir stb. Lehet h szeretne egy kapcsolatot, csak meg nincs tul a masik lanyon?:(
2013. szept. 23. 23:08
6/13 anonim válasza:
tuti hogy nincs túl rajta
még egy pár hónap és akkor majd talán
7/13 anonim válasza:
Elképzelhető. Bár nem olvastam végig a kérdést, csak elejét.
8/13 anonim válasza:
Kanos a srác és nem akar "hiába" időt–energiát pazarolni.
Szerintem nem dobna ki, ha korán lefeküdnél vele.
9/13 anonim válasza:
Ha szeret, akkor nem erősködik.
"Nekem a fiu elmondta h nemszeretne megint egy ilyen kapcsolatba belekezdeni h jarnak,es nem fekudnek le egymassal. "
tök egyértelmű, hogy csak szexet akar
ha vna egy kis eszed, hagyod
én fiú létemre, ha szeretek valakit, nem mondanék neki ilyet.
10/13 anonim válasza:
Biztosan vagyik mar szexre, hiszen az jo dolog. Gondolom ugy erezte a csaj pofara ejtette, hiszen fel ev hosszu ido. Nem tudom, ti hany evesek vagytok, de fel ev nekem nokent lenne sok, ha a fiu nem akarna velem lefekudni. Miert hatalmas gond, hogy az emberek oromet akarnak okozni maguknak, s egymasnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!