Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem de neki nem kellek csak a sexre. Folyton bőgök miatta hiányzik rettenetesen de utálom is amiért másokkal is van. Velem miért tette ezt? Pedig a szemei mást árulnak el rolla azt mintah kellenék. Mit csináljak? HOgy felejtsem el?
naív vagy. lesz még az életben olyan hogy azt érzed ez a szerelem és igen ő lesz az. nah ilyenkor ne csak a szíved dolgozzon hanem az eszed is...
ebből meg lépj ki ahogy tudsz. mint a szél. nincs jövője, se értelme...
Először is bocsi, de nem hagyhatlak ebben a tudatban, hogy a "rolla", olyan nincs. Helyesen róla, így írják. no mindegy.
Elég naív vagy...mondjuk 15 évesen melyik lány nem az. Először is fel kell ismerned, hogy ez a fiú milyen. A leírás alapján ez már megtörtént, ez az első lépés. Ha tudod, hogy csak arra kellesz neki, akkor meg legyen erőd, önbecsülésed, hogy ellenállj neki. Nehéz biztos, de ha ésszel felfogod, hogy ő milyen ember.(kihasznál, tudta hogy te még szűz vagy, és tudta, hogy te szerelmes is vagy, és mégis elvette a szüzességedet és tovább játszadozott veled)
Ez egy undorító szemétláda. Nekem is volt egy hasonló esetem ennyi idősen, és utólag tudom csak igazán értékelni, hogy a srác amikor rájött, hogy én szerelmes vagyok, azt mondta, ne haragudjak, ő szívesen lefeküdt volna, de így nem.
És egyébként ez a korrekt eljárás.
Ez a srác csak kihasznál téged, akit egész egyszerűen ki kell törölni az életedből. Töröld az összes smsét, íméljét, közösségi oldalon a kapcsolatotokat, mindent. Előtte még annyit írj neki, hogy most az egyszer legyen rendes veled: soha többé ne keressen!
Baromi nehéz lesz persze. De nem tudok ennél jobb megoldást.
Szia!
Már írtak jó pár választ, de azért én is írok egy-két sort. Sajna ismerős a helyzeted. Én is voltam ilyen helyzetben, 15 voltam amikor megismertem a srácot már akkor próbálkozott nálam akkor még azt hittem komolyan gondolja. Azután 6-7 évig tartottuk a kapcsolatot kissebb megszakításokkal végül pettingig jutottunk, de már ez is sok volt (volt egy-két megalázó mondata).
A lényeg az, hogy ne hagyd, hogy megalázzon legyen tartásod. Próbáld meg elfelejteni, menj vissza a suliba tanulj foglald le magad, nézz filmeket vagy bármit amit szeretsz csinálni. Ne rontsd el egy ilyen szemét miatt az életed. Majd biztosan jön egy sráv aki sokkal jobban megbecsül. Szakítsd meg vele teljesen a kapcsolatot eleinte nehéz lesz, de hidd el megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!