Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek hogy csak sexre kellek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macihercegnoje kérdése:

Félek hogy csak sexre kellek. Lehetséges?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja már beszélgetek egy fiuval,és találkozgatunk.most szombaton,beprobalkozott de en elmondtam neki hogy addig tutira nem fogok vele lefekudni ameddig nem jarunk. Es o erre az este vegen megkerdezte h leszek e a baratnoje.meg soha nem mondta nekem hogy szeret, csak folyton azt fujja hogy nagyon fontos vagyok neki. Messzirol jar le hozzam kb 70km. En elottem volt egy fel eves kapcsolata,es a lany nem fekudt le vele,de halalosan szerelmesek voltak egymasba,es a nyaron szakitottak.(nem tudni h miert,csak azt mondta h kozos megeggyezesre). Nekem a fiu elmondta h nemszeretne megint egy ilyen kapcsolatba belekezdeni h jarnak,es nem fekudnek le egymassal. Felek hogy meg mindig a volt baratnöjet szereti. De akkor miert kerdezte meg h leszek e a baratnoje,ha meg nem is szerelmes belem?:S ha valami nem vilagos,valaszolok privatban.

2013. szept. 23. 23:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még soha NEM mondta h szerelmes belém. :) csak h nagyon kedvel,es örül h megismert, stb.

Am utolsó válaszoló. Nem lenne gond a sexel, ha még nem lennék szüz. (17.L) a fiu 21.

2013. szept. 23. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Amennyiben meg tartogatni szeretned valami komolyabb fiura, megertem. Ebben az esetben inkabb meg varj, s ha annyira szeret keopes lesz varni rad. Ha nem, majd jon egy alkalmasabb jelentkezo :-)
2013. szept. 23. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy hasonlóságot lát közted és az előző csaja között és veled akarja pótolni a hiányát.
2013. nov. 10. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!