Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, csajok! Honnan tudjam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csajok! Honnan tudjam, hogy nem csak sexre kellek neki?

Figyelt kérdés

26/L

2-2,5 hónap után honnan tudjam, hogy a páromnak nem csak sexre kellek? Úgy értem mik azok a jelek amiből ezt megtudhatom?? Fontos lenne a válaszotok! Köszi!

2013. jan. 14. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden mp. erőlteti a sexet.
2013. jan. 14. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindig a szexet akarja.Az van szóban mindig,mászik rád..

Várj a dolgokkal.

2013. jan. 14. 19:37
 3/11 ASOT ***** válasza:

Jah az lehet egy dolog amit 1-eske ír, hogy állandóan azzal csesztet h mikor dugunk már.

De amúgy végeredményben majd akkor ha utána is veled marad.

2013. jan. 14. 19:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt most hogy értsem? Mert azért mégis csak normális szerintem ha kívánjuk egymást nem? De a találkozások nem csak erről szólnak és nincs is minden alkalommal sex...
2013. jan. 14. 19:38
 5/11 A kérdező kommentje:
3 hét után lefeküdtünk...
2013. jan. 14. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
ő akarta már mindenképp? esetleg mondott olyat is, hogy ha szereted, akkor megteszed végre? esetleg azt, hogy ő már nem bírja tovább, és máshoz fog menni, ha te nem leszel az övé?
2013. jan. 14. 19:43
 7/11 ASOT ***** válasza:

Szóval lefeküdtetek 3 hét után.

De még együtt vagytok ezek szerint akkro nem?

Máshol, másoknál sincs minden találkánál randinál szex.

Most magyarul belekényszerített a dologba, amit az utolsó is ír avagy neked is jól esett és önszántadból mentél bele?

2013. jan. 14. 19:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából beszéltünk róla és mondtam neki, hogy várni kell... mondom fogadjunk te még senkire nem vártál? Azt válaszolta, hogy őszintén még nem kellett senkire... de nem ezért feküdtem le vele... 25 után már nem hiszem, hogy hónapokat kellene várnom. Nem mondta, hogy ha nem fekszem le vele máshoz megy, az tény hogy annyit mondott hogy vár ő ha kell csak nem nagyon bír..meg azt sem mondta hogy ha szeretem megteszem...akkor tuti nem lett volna köztünk semmi, mert ennyire azért nem vagyok buta :) Még a csókot sem hagytam első randin...
2013. jan. 14. 19:47
 9/11 ASOT ***** válasza:

Együtt vagytok még, ez már azt jelenti h nem csak arra kellettél.

Egyébként meg igen, 26 évesen már nem várnak az emberek 1 hónapig vagy hónapokig.

2013. jan. 14. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ezt a várakozás dolgot. Nagyon egyszerű a képlet. Ha kívánjátok egymást, és vannak érzelmek, akkor miért kellene várni?

Ebben az esetben én sem várnék.

21/L

2013. jan. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!