Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én hibáztam, vagy a pasi?
Figyelt kérdés
Adott a csávó.34 éves,kétszer elvált,anyucival lakik. Összejöttünk,vártam a talit. Jött is,jól el is voltunk. Majd közölte 9 körül,hogy mennie kell haza,mert anyucinak megígérte,hogy amíg külföldön melózik,nem bonyolódik itthon kapcsolatba...na hát ezen sokkot kaptam,mondtam engem felejtsen el. Aztán jött lelkizni,hogy én milyen kegyetlen és érzéketlen vagyok,hogy nem értem meg őt. Szerintetek is én rontottam el?2013. szept. 24. 10:12
1/5 anonim válasza:
ha külföldön dolgozik akkor amugysem elhet belőle sok midnen hacsaknem neked elég egy távkapcsolat. nekem nem lenne az.
2/5 anonim válasza:
Miért te rontottad volna el? Alapból minek akart ismerkedni hogy ha külföldön dolgozik..? Ez egy madár.:D Ne is foglalkozz vele.:)
3/5 A kérdező kommentje:
Sokat beszéltünk telón mikor kint volt (van),szerintem úgy gondolta,majd jár hozzám,ha itthon lesz. Benne is lettem volna,mivel jelenleg nincs senkim,de anyuci pici fiával nincs kedvem küzdeni.
2013. szept. 24. 10:18
4/5 anonim válasza:
Mindketten hibásak vagytok, mivel neki nem vagy elég fontos, hogy az anyjával való "megállapodást" megszegje, neked meg ő nem elég fontos ahhoz hogy várj rá. Magyarán úgyse szeretitek egymást kár erőltetni... 23/F
5/5 anonim válasza:
Én nem állnék le ilyen pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!