Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek nagy Őben meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek nagy Őben meg hogy mindenki megtalálja a maga az igazit?

Figyelt kérdés
Én már annyiszor estem pofára h végképp elvesztettem a reményt.:/ 22f
2013. szept. 24. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne már éreztem azt az érzést hog igen megvana tökéletes párom és tényleg ő az igazi de tudod ha neki nem te vagy az igazi és márpedig ez gyakori akkor neked hiába ő a nagy Ő
2013. szept. 24. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Amíg élek, remélek:-)

Azt gondolom, hogy mindenkinek van "igazija", viszont a probléma forrása, hogy nem biztos, hogy összefutnak az életben.

2013. szept. 24. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
bullshit
2013. szept. 24. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem egy nagy Ő van, hanem több olyan aki majdnem jó.

Nem egy ideált kell kergetni, hanem megtanulni kompromisszumokat kötni.

2013. szept. 24. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
én abban vagyok biztos hogy mindenki talál párt. hogy ö az igazi-e az nem biztos. Én kétszer éreztem azt hogy az igazi nekik mégsem én voltam az. A férjem iránt nem éreztem ezt igy de semmmi pénzzért nem cserélném le senkire mert ö a tökéletes ember számomra és kiegyensulyozottabb boldogabb a házasságunk mint elötte báemelyik hosszabb kapcsolatom volt. Viszont ez nem minden embernek elég, van akinek kellenek a heves érzelmek. Nekem nem, nekem a biztonság és a nyugalom a fontos.
2013. szept. 24. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten igen, de nem a nyálas, közhelyes, filmes lószarban.

Igen, hiszek abban, hogy ha kellően sokat dolgozik érte az ember, akkor találni fog egy őt, akivel képes élete végéig együtt élni. Igenis hiszem, hogy minden egészséges ember képes találni maga mellé egy másik egészséges embert, és egymást boldoggá tenni.

Nem hiszek viszont abban, hogy a világon valahol létezik valaki, akivel a sors egymásnak talált ki titeket, és illetek egymásba, mint csavar az anyába. A sok idióta azt hiszi, az 'igazi' azt jelenti, hogy vele minden magától megy, nincs konfliktus, minden perc vidám és csodás, semmi kompromisszumot nem kell hozni, mert ő pontosan úgy fog téged szeretni, ahogyan vagy. Aki ebben komolyan képes hinni, az ne csodálkozzon...

2013. szept. 24. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindenki talalja meg.
2013. szept. 24. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Hogyne, hiszen létezik a nagy ő:

Ő (Shift + ő)

numerikus: Ő

hexa: Ő

2013. szept. 24. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Néha találkozunk olyan emberrel, akivel idővel lehetünk egymásnak az igazi. A többi már rajtunk és rajta múlik.
2013. szept. 24. 13:52
 10/10 anonim válasza:
Én hiszek benne, hogy mindenki megtalálhatja, de ahhoz tenni is kell. Abban nem hiszek, hogy csak úgy az ölünkbe pottyan a nagy Ő. Megtörténhet -nem azt mondom- de annak kicsi az esélye. Szerintem az embernek helyzetbe kell hoznia önmagát ahhoz, legyen esélye. Tenni kell érte, csak ezt bírom mondani... F/23
2013. szept. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!