Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják azt emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt emberek, hogy mindenki megtalálja a párját amikor ez nyilván nem igaz?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy lehet az hogy megtalálja mindenki a párját, amikor eleve rengeteg olyan férfi van aki egy lánynak sem kell, ilyen szerencsétlenek és egyre válogatósabbak az emberek, főleg a mai nők
2013. márc. 20. 16:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
És ez íííígy van.
2013. márc. 20. 16:48
 2/21 anonim ***** válasza:
Kedvességből hitegetnek minket, nyugi.
2013. márc. 20. 16:50
 3/21 anonim ***** válasza:
20%
Pedig mindenki megtalálja a párját előbb utóbb. Csak türelem és hit kérdése. Ha nem hiszed, akkor nem is fogod megtalálni.
2013. márc. 20. 16:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Egyfajta ideálképet követnek, amiből kevés van
2013. márc. 20. 16:51
 5/21 anonim ***** válasza:

Van olyan, aki nem találja meg a párját, régen is voltak tipikus "öreglegények", meg "vénlányok". Most is biztos lesz, aki valamiért egyedül öregszik meg és még több, aki talál párt, de nem lesz tartós a kapcsolata.

De azért valószínűleg korántsem annyi, mint ahány tini ezt hiszi most magáról.

2013. márc. 20. 16:57
 6/21 Komplikato ***** válasza:
Aki ideál alapján keres párt, az meg is érdemli.
2013. márc. 20. 16:57
 7/21 anonim ***** válasza:
53%
Én szeretem azt hinni hogy mindenkinek van egy párja! (Még akkor is ha tudom, ez nem feltétlenül igaz.:()
2013. márc. 20. 16:58
 8/21 anonim ***** válasza:
73%

Igen ez egy elcsépelt unalmas szöveg, főleg azoktól akiknek persze már van párjuk és igen biztos neked is lesz megvan az igazi hidd el megvan egyszer meglesz....hát van akinek nem lesz meg.

Ilyen mindig lesz.

2013. márc. 20. 17:01
 9/21 anonim ***** válasza:
Na akkor ezt magyarázd meg: Kb F/L=1 Ha csak kevés F-választanak a lányok, akkor a lányok is maguknak maradnak nagyrészt. Vagy gondolod, hogy az 1/10 rész fiun osztoznak a lányok, és nekik naponta 10 lány jut?
 10/21 anonim ***** válasza:
58%

minden embernek van egy párja én is fentartom... sokan félreértik a bibliát de kiemelném mégis azt a kis részletet ebből a mesekönyvből, hogy isten teremtett ádám mellé egy nőt mert ádám szarul érezte magát az állatok mellett egyedül...

ez részben jelenti azt, hogy ők voltak az elsö emberpár

de részben viszont egy szimbólum, egy jelképe ennek a teóriának, miszerint mindenkinek lett teremtve egy pár... Az Elsőtől az utolsóig. :)

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!