Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki megtalálja egyszer a párját?
Figyelt kérdés
most van egy kapcsolatom, de nem akarom folytatni mert nem érzem azt hogy annyira szeretném őt. viszont attól mindig félek hogy később pedig nem fogok olyat találni aki szeretni fog és tartok hogy nem találom meg az igazit. ezért is vagyok még ebben benne mert róla tudom hogy szeret de ez már nem kölcsönös. mit lehet tenni? szakítsak és várjak hogy egyszer eljön az igazi, de mi lesz ha mégsem ?2013. febr. 21. 19:19
1/8 anonim válasza:
Igen biztos megtalálja egyszer mindenki, bár én már rég nem hiszek benne, de másnak még lehet szerencséje! :)
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem mindenki találja meg a magának valót.
Nem vagyok negatív ember, inkább optimista vagyok.
De a tény miszerint rengeteg ember, magába roskadva várja, hogy az ölébe hulljanak a dolgok, hát ezért sem hiszem.
Sokan vannak akik magányosan haltak meg, szóval nem. :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és úgy döntöttem hogy vége lesz ennek veszem a bátorságot. eddig is olyan volt az életem hogy sok ember mellett mozogtam és továbbra is folytatom ezt mert az eddigi fiúkat is így ismertem meg. ezt jó döntésnek tartjátok?
2013. febr. 22. 17:39
4/8 anonim válasza:
Persze hogy jó döntés, ha emberek között vagy és ismerkedsz, az mindig jó! :))
5/8 anonim válasza:
szerintem is szakíts, ne rabold sem a saját idődet sem a másét, biztosan találsz olyat akit szeretni fogsz és fordítva idővel
7/8 anonim válasza:
nagyon remelem..bar mar kezdek beleorulni a varakozasba
8/8 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok:) soha nem gondoltam volna, de a válaszom óta 1,5 éves kapcsolatom van, és konkrétan ugyanaz a problémám mint amit te kiírtál. Szeretem, de nem biztos hogy vele szeretném leélni az életem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!